Kate Middleton a impresionat din nou cu alegerea sa vestimentară

12 decembrie 2018   Evenimente

Kate Middleton şi prinţul William au mers într-o vizită oficială la spitalul de copii Evelina din Londra, unde le-au adus zâmbetul pe buze micuţiilor internaţi aici. Ducesa de Cambridge a strălucit, ca de fiecare dată. 

Pentru acest eveniment special, ea a ales o rochie verde, cu buline, subţire şi cu mânecă lungă, accesorizată pantofii stilettos olive şi clutch-ul asortat.

Deşi afară nu erau mai mult de 5 grade, aceasta a purtat o ţinută festivă, dar chic în acelalaşi timp, potrivită pentru o petrecere tematică de Crăciun. 

Motivul pentru care Kate Middleton nu a purtat nicio haină şi nici dres pentru că protocolul regal presupune absenţa acestui accesoriu în cadrul apariţiilor publice.

Cu toate acestea, Kate a făcut faţă cu brio frigului de afară, stând în faţa aparatelor de fotografiat cu zâmbetul pe buze, fără să tremure sau fără să schiţeze nici un gest cum că i-ar fi frig.

Ba mai mult, aceasta a fost surprinsă de nenumărate ori în ipostaze emoţionante alături de copiii bolnavi. 

Instituţia pe care cei doi au vizitat-o susţine copiii cu boli rare şi a intrat recent sub patronajul ducesei de Cambridge. 

Mai multe