Ceartă între Kate Middleton şi Meghan Markle? Ducesa de Cambridge pune capăt tuturor speculaţiilor

1 84317 original jpg jpeg

Kate Middleton şi Meghan Markle nu şi-ar vorbi în prezent, după ce ducesa de Sussex ar fi făcut-o să plângă pe soţia prinţului William. Acesta ar fi şi motivul pentru care Meghan şi Harry ar fi ales să se mute din Palatul Kensington, pe care îl împărţea cu William şi Kate.

Cearta ar fi pornit de la faptul că Harry nu a simţit că fratele său face suficiente eforturi pentru ca Meghan să se simtă binevenită în familie. Situaţia nu ar sta mai bine nici între Kate şi Meghan. Ba chiar s-a ajuns la lacrimi.

Jurnaliştii scriu că Meghan ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei cu anumite pretenţii legate de felul cum trebuie să arate rochia de domnişoară de onoare pe care prinţesa Charlotte, fiica lui Kate şi a lui William, a purtat-o la nuntă.

Pe de altă parte, Kate Middleton neagă totul. În cadrul unei vizite la Universitatea Leicester, ducesa de Cambridge a vorbit şi despre cumnata ei. 

"Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan şi noul bebeluş. Este un moment special, iar George şi Charlotte, dar şi Louis, vor avea un văr, aşa că e foarte special”, a declarat aceasta. 

image

Faptul că cele două ducese nu se află într-o dispută susţine şi reporterul britanic pe Casa Regală Katie Nicholl: „Kate şi Meghan sunt persoane foarte diferite şi nu au foarte multe lucruri în comun, însă fac un efort să se înţeleagă. Problemele sunt între fraţi”.

Trei angajaţi ai Casei Regale au demisionat

Nu este pentru prima dacă când se zvoneşte că ducesa de Sussex nu ar fi atât de prietenoasă pe cât pare.  Sau cel puţin nu are această atitudine faţă de angajaţii Casei Regale. La doar şase luni după nunta ei cu prinţul Harry, asistenta ei personală a demisionat. 

image

Amy Pickerill, asistenta lui Meghan Markle, a demisionat pe fondul zvonurilor referitoare la atitudinea ducesei de Sussex faţă de angajaţii Casei Regale. Aceasta ar fi spus că Meghan „are o atitudine dificilă” şi că relaţia ei cu angajaţii din Palatul Kensington e una destul de spinoasă.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară şi cu foarte multe pretenţii. Regina e foarte nemulţumită de felul în care îi tratează pe angajaţi şi i-a atras atenţia în nenumărate rânduri”, a spus sursa citată de Daily Mail.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg