Mirele descoperă că mireasa lui e... bărbat. Cum l-a păcălit în noaptea nunții?

4 iunie 2024   Evenimente

Un bărbat și-a întâlnit jumătatea pe internet, anul trecut, iar anul acesta, în aprilie, i-a declarat dragoste pe veci în fața altarului. Din păcate, l-a așteptat o surpriză de proporții după nuntă!

Nu-i ușor să fii însurat! Însă pentru indonezianul AK – cum dorește să se numească un bărbat în presă, ca să nu se facă și mai mult de râs dându-și numele real – însurătoarea e cea mai urâtă experiență posibilă! În luna de miere, a descoperit că marea iubire a vieții lui era, de fapt, bărbat!

La nuntă, cei doi miri nici că puteau fi mai fericiți! Însă, după numai 12 zile de la ceremonia nupțială, soțul avea să aibă șocul vieții lui – „soția” lui nu era femeie!

Bărbatul n-a avut niciodată relații intime cu jumătatea sa, despre care știa că se numește Adinda Kanza. Și nici n-a bănuit vreodată ce se ascundea sub veșmintele arăbești care îl acopereau pe Adinda din cap până în picioare. AK n-a îndrăznit niciodată să-i spună persoanei cu care se însurase să renunțe la niqab-ul musulman și a apreciat devotamentul religios al „soției” lui. Doar că persoana de lângă el ascundea într-adevăr ceva!  

Totul a ieșit la suprafață în momentul în care „soția” îi tot refuza avansurile. Nici măcar în noaptea nunții, cei doi soți n-au fost intimi. „Soția” invoca ba câte o durere de cap, ba faptul că se află în acea perioadă delicată a lunii și e nevoie de mai mult timp ca să-și lase soțul să se apropie de „ea”. Cert e că nimic amoros nu s-a întâmplat între ei!

Bărbatul a început să intre la idei din cauza refuzului repetat pe care îl tot primea din partea jumătății lui. Și, într-o bună zi, a aflat adevărul! A descoperit nu numai că „cea” de lângă el nu era orfană, ci avea o familie vie și nevătămată, dar și un fapt peste care n-a putut trece – era bărbat!

„Soția” era, de fapt, bărbat și se îmbrăca în haine femeiești încă din 2000. De ce a dorit să ajungă la altar cu un bărbat? Ca să fure bunuri din familia lui! Cu alte cuvinte ESH, după cum se identifică persoana despre care vorbim, este hoț!

Individul a fost reținut de autorități și riscă o pedeapsă de patru ani în închisoare pentru frauda comisă. Ce să mai spunem de soțul dezamăgit, pe el cine îl despăgubește?!

foto - Shutterstock

Mai multe