Ce au făcut Prințul Harry și Meghan Markle cu darurile primite la nuntă

Când s-au căsătorit în mai 2018, Prințul Harry și Meghan Markle și-au dorit ca invitații lor să doneze darurile de nuntă unor organizații de caritate, însă tot s-au ales cu o mulțime de cadouri din partea admiratorilor regali.  

image

Căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle a avut loc pe 19 mai 2018, la Capela Sf. George de la Castelul Windsor, fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din Anglia. Ne amintim cum mii de britanici din Regatul Unit au sărbătorit acest mariaj, participând la petreceri stradale și picnicuri, organizate la umbra unor pavilioane frumos decorate. 

Fericiți că Prințul Harry și-a găsit jumătatea, mulți admiratori regali le-au adus proaspeților căsătoriți la capela Windsor sau le-au trimis prin poștă diferite cadouri simbolice, care, potrivit publicației „Marie Claire”, ar fi valorat în total 7 milioane de lire sterline. 

Britanici in strada jpeg

Ce s-a întâmplat cu darurile de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle 

Prințul Harry și Meghan Markle și-au dorit ca invitații lor, printre care Oprah Winfrey și David Beckham, să-și doneze darurile de nuntă uneia dintre cele șapte organizații de caritate cu care regalitățile colaborează, ceea ce s-a și întâmplat, dar unde au ajuns toate darurile pe care fanii le-au cumpărat?

Citește și: Ce melodie și-a dorit Meghan Markle la nunta cu Harry. Alegerile muzicale au fost neașteptate

Citește și: FOTO Ce aleg prințesele pentru a doua rochie de mireasă în ziua nunții? Miresele regale au surprins și la recepția de nuntă 

Ei bine, Prințul Harry și Meghan Markle nu au apucat să se bucure de cadourile din partea fanilor. Într-o declarație oficială a Familiei Regale, admiratorii au fost îndemnați să trimită toate darurile la Palatul Kensington, locul unde se aflau birourile celor doi. Ulterior, protocolul regal a dictat ca multe dintre cadourile emoționante trimise de fanii din întreaga lume să fie returnate din motive de siguranță. Potrivit „Mirror”, protocolul spune că niciun membru al Familiei Regale nu are voie să accepte cadouri din partea publicului, inclusiv servicii, care ar putea să aducă ulterior „obligații”. 

Printre darurile pe care Prințul Harry și Meghan Markle le-au primit atunci s-ar fi aflat și  cadouri trimise din partea companiilor „pentru publicitate”, a declarat un apropiat al Familiei Regale. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg