Top 3 cei mai pasionali bărbaţi în dormitor. Zodia Scorpion domină tot

27 august 2019   Horoscop

Îl vrei romantic, atent sau plin de energie şi fiară în dormitor? Dacă mergi pe ultima variantă, atunci ai face bine să te orientezi puţin şi din punct de vedere astral. În horoscop se regăsesc trei zodii de bărbaţi care se remarcă din acest punct de vedere.

Nimeni nu intrece un bărbat din zodia Scorpion în materie de pasiune şi de trăit viaţa la cote maxime. Dacă îl ai, te poţi considera cu adevărat norocoasă, căci el te va face să te simţi în al nouălea cer.

Bărbatul din zodia Fecioară:

Potrivit a1.ro, deşi pare a fi un bărbat timid şi extrem de sensibil la prima vedere, bărbatul fecioară de transformă într-o fiară în dormitor. Dorinţa lui de plăcere este foarte mare şi poate fi catalogat dese ori ca fiind obsedat sau chiar ciudat.

Cu toate acestea, nu vei regreta că ai ajuns să ai o asemenea experienţă cu acest nativ. Ţelul lui principal este să provoace plăcere femeii de lângă el, apoi se concentrează pe plăcerea lui.

Citeşte şi: Aceşti nativi vor avea probleme mari în relaţia de cuplu

Bărbatul din zodia Scorpion:

Aceşti nativi sunt cei mai pasionali din zodiac şi pot provoca dependenţă prin atitudine şi nu există nici un lucru pe care bărbatul scorpion să nu-l fi încercat în dormitor şi ceea ce este surprinzător, este că se pricepe la toate.

Scorpionii cunosc toate punctele sensibile ale femeilor şi le place să exploreze orice părticică din corpul persoanei iubite. Nopţile vor fi mult mai incitante şi mai pasionale alături de un bărbat din această zodie.

Citeşte şi: Top 3 cele mai sexy femei în pat. Zodia Berbec este pasiunea întruchipată

Bărbatul din zodia Berbec:

Aceşti bărbaţi au o fire energică şi vulcanică şi de cele mai multe ori îşi epuizează partenera în dormitor. Ştiu exact ce vor femeile în materie de amor şi alături de ei vei avea parte de cea mai lungă experienţă intimă.

Deşi nu se concentrează foarte mult pe detalii sau pe preludiu, ştiu exact ce fac şi trec direct la acţiune. Se poate să crezi că nu-ţi acordă suficientă atenţie, însă vei vedea că plăcerea ta este scopul său principal.

Mai multe