Din punct de vedere astral, cele care se regăsesc în definiţia de mai sus sunt trei la număr. Cu personalităţi puternice, cele trei zodii întorc toate privirile atunci când întră într-o încăpere. Prima dintre ele este femeia Berbec. Şi nu este singura!

Citeşte şi: Aceşti nativi vor avea probleme mari în relaţia de cuplu

Acesta sunt cele 3 femei fatale ale zodiacului:

Femeia Berbec

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt femei puternice şi care adoră să domine. Sunt mereu în centrul atenţiei pentru că au o personalitate care atrage pe toată lumea, iar în momentul în care intră într-o încăpere, toţi ochii sunt aţintiţi asupra lor, scrie a1.ro.

Femeile berbec au un farmec aparte care le face extrem de atrăgătoare. Partenerul acestor femei au parte de toată iubirea din lume şi toată atenţia lor se concentrează pe partenerul de viaţă şi le place să trăiască fiecare moment la intensitate maximă.

Femeia Leu

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt în general gălăgioase, excentrice şi dese ori sălbatice. Leoaicele au o atitudine superioară faţă de ceilalţi, sunt arogante şi acest lucru îi poate scoate din sărite pe cei din jur.

Totuşi, cei care cunosc aceste femei cu adevărat se pot baza mereu pe ele pentru că sunt mereu acolo când ai nevoie de sprijin. Atunci când iubesc, leoaicele iubesc cu pasiune şi se dăruiesc cu totul persoanei iubite.

Citeşte şi: 3 perechi de zodii cu grad de compatibilitate 100% în dragoste

Femeia Săgetător 

Este posibil ca femeia născută sub acest semn zodiacal să fie cea mai senzuală femeie din tot horoscopul. Are o flacără în interiorul ei care arde neîncetat, iar pasiunea este o caracteristică definitorie pentru ea.

În relaţie, aceste native pot deveni geloase, posesive sau chiar agresive. Sunt cele mai competitive femei şi sunt greu de controlat de către partener, însă tocmai acest lucru îi face pe bărbaţi să stea la coadă pentru a ajunge la inima lor.