A revenit în sala de sport la 8 zile de la naștere! Proaspăta mămică, criticată dur pe internet

19 septembrie 2024   Viață de vedetă

Rapperul de 31 de ani, Cardi B, a postat câteva imagini din sala de sport pe pagina ei de Instagram. Ceea ce a urmat… a uimit-o chiar și pe ea!

Cardi B de-abia a anunțat că a devenit mamă pentru a treia oară și nimeni nu se aștepta ca vedeta americană să-și reia rutina sportivă la doar câteva zile după ce născuse. Ea și soțul ei de care divorțează în prezent, rapperul Offset, au decis să-și extindă familia, în ciuda disensiunilor dintre ei, lucru lăudabil la cei doi părinți. Probabil la fel de surprinzător e că, la numai opt zile de la naștere, proaspăta mămică a revenit în sala de fitness.  

„Dacă tot sunt liberă în această seară, fac o ședință de sport nocturnă…”, și-a anunțat cântăreața de 31 de ani fanii. „Nu ridic nimic greu, nu apelez la greutăți, doar fac niște pașii pe scările rulante de fitness, atât, până săptămâna viitoare, când mă apuc de altele…”, a continuat Cardi B.

„Să nu uitați, doamnelor, că acesta este al treilea copil al meu… cu ceilalți doi, am rămas în pat prima mea săptămână postpartum”, a adăugat vedeta de peste ocean. După asemenea filmuleț, rapperița a primit multe reacții negative de la internauți, care i-au reproșat că face așa ceva doar din vanitate, ca să arate bine din nou cât mai repede.

Însă cântăreața le-a răspuns fanilor că nu acesta este motivul pentru care s-a reapucat de sport atât de devreme după naștere. Ea vrea să „evit depresia postpartum” și încearcă să facă asta cu mult sport…

„Câteodată, ca să eviți depresia postnatală, trebuie să-ți ții minte ocupată, iar eu îmi mențin mintea ocupată atunci când lucrez și când fac sport”, a răspuns ea criticilor aduse pe Twitter. Cardi B s-a adresat tuturor celor care i-au reproșat că a cedat „presiunii la care sunt supuse femeile pentru a-și reveni cât mai repede după naștere”.

„Știți ce e amuzant? Tot voi ați fost cei care mi-ați reproșat că mă îngrășasem prea mult când eram însărcinată în cinci luni, iar acum vă prefaceți că sunteți îngrijorați pentru mine și îmi vorbiți despre presiunea din industria muzicală… La început, mi-ați zis că am rămas gravidă ca să scap de muncă, iar acum, când fac altceva decât să alăptez, mă luați cu alte critici. Da, mă afectează ce-mi spuneți, dar să știți că ceea ce fac o fac pentru mine. Nu-mi pasă ce ziceți, pentru că, orice aș face, tot o să comentați!”, și-a încheiat Cardi B răspunsul acid la adresa fanilor ei deranjați de întoarcerea ei în sala de sport.

foto - Instagram

Mai multe