Shakira, dezgustată de ce au făcut fanii ei. A coborât revoltată de pe scenă!

Un filmuleț surprinzător a apărut pe internet cu îndrăgita cântăreață care a părăsit scena după ce fanii ei au făcut un gest… deranjant.

image

Vedeta de 47 de ani își arăta mișcările lascive pe scenă când a avut loc un incident care a făcut-o pe Shakira să se rușineze și să coboare de pe scenă. Artista se afla la LIV Miami și dansa pe noul ei single, „Soltera”, când s-a oprit brusc, i-a bătut obrazul unui fan și apoi a mai încercat o dată să-și unduiască trupul pe ritmul muzicii, dar în zadar.

Fanii Shakirei au continuat să facă exact ceea ce a deranjat-o pe vedetă, iar asta i-a pus capac cântăreței care s-a văzut nevoită să părăsească scena. Ce s-a întâmplat mai exact?

Shakira tot trăgea de rochița ei scurtă și încerca să danseze astfel încât să nu ofere publicului ipostaze scandaloase, însă ea tot vedea că unii dintre fanii ei o filmau dintr-un unghi… periculos. Le făcea semne acestora să înceteze să mai filmeze sub rochița ei sexy, însă ei nu s-au simțit și au continuat să-și pună telefoanele aproape de idolul lor, dar chiar sub rochia ei.   

O experiență urâtă! Asta a avut Shakira la LIV Miami după ce nu s-a înțeles cu fanii ei, care căutau s-o filmeze dintr-un unghi deranjant. Drept urmare, vedeta a coborât de pe scenă, iar filmarea cu ea, care le bătea obrazul oamenilor la evenimentul muzical, a devenit virală apoi.

Odată coborâtă de pe scenă, Shakira a fost întâmpinată de echipa ei de siguranță, care era pregătită să acționeze la cel mai mic îmbold al ei. Însă artista nu și-a dorit repercusiuni. A coborât în zona VIP a fanilor ei, unde erau oameni mai politicoși, și a fost totul dat uitării, într-un final.

Shakira  foto   Shutterstock jpg

„Oamenii sunt scârboși de-a dreptul!”, a comentat un internaut când a văzut filmarea devenită virală. „Chiar că e un comportament dezamăgitor! Artiștii merită respect și intimitate, atât în culise, cât și pe scenă”, a adăugat alt admirator de-ai vedetei pe bună dreptate.

foto - Shutterstock



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg