Actorul din „50 Shades of Gray”, internat cu simptome de infarct din cauza unei omide!

24 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Jamie Dornan s-a trezit în spital după ce a crezut că face infarct și moare. Tot ce se întâmplase era că luase contact cu o omidă otrăvitoare din Portugalia.

Incidentul prin care a trecut recent vedeta din „Fifty Shades of Grey” a fost povestit de unul dintre prietenii actorului, Gordon Smart, care a trecut și el printr-o experiență asemănătoare, a suferit aceleași simptome când se afla în aceeași vacanță anul trecut.

Amintindu-și despre coșmarul prin care au trecut în timpul podcastului „The Good, the Bad and the Unexpected”, de la BBC, Smart a dezvăluit că cei doi amici credeau inițial că se simțeau așa rău din cauza cantității prea mari de băutură pe care o consumaseră cu o seară înainte.  

Însă cei doi prieteni au avut surpriza să descopere că starea lor de rău fusese cauzată de niște omizi otrăvitoare. Aceste viețuitoare au niște perișori care conțin o proteină care cauzează dureri pe piele și ochi și iritații în gât, susține Forest Research.  

La numai o zi de când ajunseseră în vacanță, Smart a povestit că el a simțit „o mâncărime în mâna stângă și în braț”, lucru care l-a speriat extrem de mult, crezând că era vorba despre un infarct.

„Eu sunt un om destul de sănătos, dar, când începi să te gândești că faci un infarct, începi să fii din ce în ce mai convins că exact acest lucru se întâmplă”, a dezvăluit acesta. După ce s-a aflat sub supravegherea medicilor care au cercetat starea lui medicală, Smart a fost, într-un final, externat din spital.  

Când s-a întors la hotel, Jamie i-a spus: „Gordon, la vreo 20 de minute după ce ai plecat tu, brațul stâng mi-a amorțit, piciorul stâng la fel, apoi brațul drept mi-a amorțit și apoi m-am mai trezit în ambulanță, în drum spre spital”, și-a amintit Smart că i-a spus prietenul lui.

„Când a fost externat, medicii i-au cerut o fotografie împreună, ceea ce e foarte drăguț”, a mărturisit acesta. După o săptămână, medicul l-a sunat pe Smart și i-a spus că simptomele celor doi amici fuseseră cauzate de o omidă toxică. Găsiseră, în sfârșit, motivul stării lor proaste. În spital, nu-și dăduseră seama ce li se întâmplase, medicii s-au asigurat doar că Jamie Dornan și Gordon Smart nu făcuseră infarct, după care i-au externat.

„Se pare că există omizi pe terenurile de golf din sudul Portugaliei, care omoară câinii oamenilor și stăpânii cățeilor ajung să creadă toți că fac infarct. Se pare că tot ce au făcut aceștia a fost să se atingă de câte o omidă otrăvitoare”, a conchis Dornan.

foto - Shutterstock

Mai multe