Brad Pitt, un nespălat! În tinerețe, făcea duș extrem de rar

Jason Priestley și fostul lui coleg de cameră, Brad Pitt, făceau concurs de cine rezistă mai mult fără să facă duș. Ghiciți cine a câștigat concursul!

Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg

„Obișnuiam să jucăm un joc în care câștiga cel care rezista mai mult timp fără să facă duș”, a dezvăluit actorul din serialul „Beverly Hills, 90210”, în emisiunea „Live! With Kelly and Mark”.

„Dacă stau acum să mă gândesc, îmi dau seama că era atât de dezgustător ceea ce făceam noi, nu știu ce ne-a apucat să facem una ca asta!”, a continuat vedeta de la Hollywood să povestească despre momentele dinainte de-a obține succesul în Cetatea Filmului.

Când a fost întrebat de gazda emisiunii, Kelly Ripa, cine a rezistat maimu lt timp fără să facă duș, actorul din „Wild Cards” a răspuns într-o suflare: „Brad. Întotdeauna Brad!”, după care a aținut să adauge: „Nu cred că mai face chestia asta și acum, dar, pe vremea când locuiam în același apartament, el era cel mai nespălat dintre noi!”.

Jason și Brad au locuit împreună cu un al treilea individ într-un „apartament cu două dormitoare aflat într-o zonă deplorabilă din Los Angeles”. Întrebat ce aveau, de obicei, băieții în frigider, Priestley a răspuns imediat: „Bere!”.

Jason Priestley a povestit mai mult despre felul în care a trăit la începutul carierei lui hollywoodiene în mai 2014, când și-a publicat autobiografia ce-i poartă numele. Actorul de 54 de ani își amintește cum s-a întors acasă, într-o bună zi, în apartamentul lor din Nordul Hollywoodului, și a găsit un tip înalt, slab și dezbrăcat în patul lui, a scris, la un moment dat, Hollywood Reporter.

S-a dovedit a fi Brad Pitt, care a davenit al treilea locatar din apartament. „Eram toți faliți. Mâncam doar tăiței și beam bere. A, și mai fumam, când puteam, Marlboro Light. Carierele noastre au mers în direcții total diferite și am cam pierdut legătura unul cu altul. Brad a început să facă filme în toată lumea, iar eu am rămas într-un singur loc și am făcut un serial. Toate astea s-au întâmplat când nici nu existau calculatoare și telefoane mobile”, a continuat actorul să povestească.

foto - Shutterstock



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg