Adele nu mai aude cu o ureche: „Durerea e mai intensă decât nașterea”

28 octombrie 2024   Viață de vedetă

Îndrăgita cântăreață trece printr-o perioadă dificilă – este surdă cu o ureche după ce a primit un diagnostic dureros.

Vedeta britanică suferă din cauza unei infecții de opt săptămâni întregi, iar unul dintre efectele infecției, pe lângă durerea greu de suportat, este pierderea auzului. Cântăreața de 36 de ani a dezvăluit că durerea pe care o simte este „mai rea decât durerea simțită la naștere”.  

Adele și-a informat fanii că a contactat o bacterie rară în timpul șederii ei de 10 zile din Munich, Germania, în luna august. „Am infecție la ureche, ceea ce nu e deloc plăcut”, a mărturisit vedeta.

„N-am avut niciodată așa ceva. Este cel mai dureros lucru care mi s-a întâmplat în viața mea. Este mai rea decât nașterea! Infecția e cauzată de o bacterie rară, care e foarte greu de tratat. Am luat un antibiotic care n-a funcționat, după care mi s-a prescris altul care a început să-și facă efectul”, a continuat să povestească Adele.

Cântăreața britanică se apropie de încheierea turneului ei din Las Vegas, „Weekends with Adele”, după doi ani în care a susținut spectacole acolo. Simplul fapt că englezoaica n-a primit de la început tratamentul corect pentru problema ei medicală i-a provocat acesteia o durere atât de mare, încât sjow-urile ei erau în pericol de-a mai avea loc. Ea a recunoscut că simțea că voia să-și taie urechea și mai multe nu.

„Cât am stat pe antibioticul greșit, mă durerea urechea atât de tare, încât ajunsesem să-mi doresc s-o tai, pur și simplu. Acum nu mai simt așa o durere, ceea ce e minunat, însă nu prea aud cu urechea stângă”, a adăugat Adele, spre surprinderea fanilor ei.

Vestea bună este că vedeta este acum pe tratamentul corect, care i-a estompat deja din simptomele pe care le avea, iar, odată ce infecția va fi combătută și mai mult, îi va reveni și auzul în urechea stângă cât de curând.  

foto - Shutterstock

Mai multe