Shirley MacLaine i-a făcut avansuri unui mare actor și... a fost refuzată!

Legendara actriță face dezvăluiri incredibile despre viața ei privată, menționând numele unui mare star de la Hollywood… care i-a scăpat printre degete în tinerețe.

image

În noua sa carte, „The Wall of Life”, Shirley MacLaine a recunoscut un adevăr deranjant – ea n-a apucat, în tinerețea ei sălbatică, să cucerească fiecare bărbat bine pe care l-a întâlnit. Unul anume i-a refuzat avansurile fără nicio urmă de regret. Despre cine este vorba?

„Morgan Freeman. I-am făcut avansuri și m-a refuzat”, a scris actrița sub o fotografie cu cele două staruri de la Hollywood. Câștigătoarea Oscarului a adus apoi în discuție, tot în paginile volumului său, mariajul ei cu producătorul Steve Parker, care s-a stins din viață în 2001, la 79 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în 1952 și și-au încheiat mariajul în 1982, după ce au adus-o pe lume pe fiica lor, Saachi. Parker lucra în Japonia, iar celebra lui soție muncea de zor pe platourile de filmare din SUA și, timp de mai mulți ani, cei doi soți au avut o înțelegere…

Distanța geografică dintre cei doi soți i-a determinat pe aceștia să aibă o căsnicie deschisă. Actrița știa că Parker avea o amantă, iar el era la curent cu relațiile ei extraconjugale. Una dintre ele era cu nimeni altul decât Robert Mitchum.

„Steve voia să știe cât de implicată eram eu în acea relație, dar eu nu aveam sentimente destul de puternice pentru amant, încât să ajung la divorț. În plus, Mitchum era foarte inteligent, foarte interesant, dar și foarte însurat, de asemenea”, a povestit vedeta.

MacLaine a mai avut o aventură cu regizorul rus Andrei Konchalovsky, care „părăsise Uniunea Sovietică, pentru a fi cu mine, și am format cu el un cuplu câțiva ani buni”, a explicat actrița.

În ciuda relațiilor ei extraconjugale - cu jurnalistul Pete Hamill și politicianul australian Andrew Peacock - MacLaine precizează că „n-am văzut niciun viitor alături de ei, doar cu Steve mă vedeam măritată”. „Era destul pentru noi să avem relații și cu alte persoane. Nu era infidelitate. Toată lumea știa de mariajul nostru deschis…”, a completat Shirley MacLaine.

Starul filmului „The Apartment” a dezvăluit, tot în cartea ei explozivă, că se afla, la un moment dat, la petrecerea aniversară a președintelui John F. Kennedy, în 1962, când Marilyn Monroe i-a cântat atât de suav și de memorabil „La mulți ani!” șefului statului american și lucrurile luaseră o turnură surprinzătoare atunci…

image

Ea a declarat că, la petrecere, l-a văzut pe fostul preeședinte cum a ieșit dintr-un dormitor în timp ce fratele lui, Bobby Kennedy, a intrat în locul lui. „Marilyn era în acel dormitor…”, a explicat MacLaine. Restul detaliilor le-a păstrat doar pentru ea.

Cert e că legendara actriță de 90 de ani a trăit o viață plină. I-a făcut propuneri indecente colegului de breaslă Morgan Freeman și a fost respinsă, dar s-a bucurat de reacția pozitivă a altor bărbați cuceriți iremediabil de farmecul și frumusețea ei.

foto - Shutterstock



Recente

celine dion  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2340695877 jpg
WhatsApp Image 2024 10 22 at 14 28 59 jpeg
Michelle Visage  foto   Shutterstock jpg
David Beckham, Victoria Beckham  foto   Shuuterstock, Instagram jpg
shutterstock 1442475113 jpg
5 nicole kidman shutterstock 1038854833 jpg jpeg
3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg