Celine Dion, rafinată și plină de speranță la prima ei apariție publică de la Olimpiadă

Îndrăgita cântăreață canadiană a susținut un discurs emoționant, despre speranță, la primul eveniment la care a participat după apariția ei la Jocurile Olimpice din Paris.

image

Invitată la un eveniment de mare clasă, Celine a prezentat premiul „Spirit of Life”, în prezența unei audiențe care a primit-o cu mare bucurie și aplauze. Odată ce-a urcat pe scena galei „Spirit of Life”, vedeta a ținut să menționeze că ceea ce face centrul de tratamente care a organizat evenimentul este esențial pentru toți pacienții – le oferă, pe lângă o îngrijire de cinci stele, o cercetare importantă, care poate duce la alte noi tratamente. Și asta nu e tot…

„Le oferă oamenilor îngrijire în cele mai dificile momente din viața lor, când au nevoie mai mult ca oricând de așa ceva. Asta e atât de important!”, și-a început Celine Dion discursul, ea fiind, de asemenea, pacient în momentul de față, după ce a primit diagnosticul de sindormul persoanei rigide.

„Pe lângă acest lucru, le oferă pacienților cel mai important lucru – speranța. Iar eu știu cât de crucial este acest lucru”, a continuat cântăreața care a subliniat că, în timp ce oamenii întâmpină „provocări imense”, trebuie să-și mențină speranța și să trăiască, zi de zi, cu optimism.

image

„Știu că, în viața noastră minunată, plină de bucurie, iubire și cei dragi nouă, ne putem confrunta cu provocări imense, putem trece prin situații care ne testează credința și puterea”, a completat câștigătoarea premiului Grammy.

„Ce bucurie trăim noi, cei care traversăm asemenea situații, că ne aflăm în seara asta aici ca să facem tot ce ne stă în putință să răspândim acest cadou minunat care este speranța”, a precizat Dion.

Campania în care este implicată compania pe care a reprezentat-o Celine Dion la gala respectivă luptă împotriva cancerului și-a diabetului, așadar cei din sală sau pacienții centrului medical, care nu au putut fi prezenți la eveniment, dau o luptă pe viață și pe moarte cu boala și sunt recunoscători pentru orice efort se depune în beneficiul lor.

image

Apariția vedetei la primul eveniment de la Olimpiadă a fost una extrem de reușită, Celine arătând sublim în ținuta ei „all black” și atitudinea ei învingătoare.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

shutterstock 2340695877 jpg
WhatsApp Image 2024 10 22 at 14 28 59 jpeg
Michelle Visage  foto   Shutterstock jpg
David Beckham, Victoria Beckham  foto   Shuuterstock, Instagram jpg
shutterstock 1442475113 jpg
5 nicole kidman shutterstock 1038854833 jpg jpeg
3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg