Alec Baldwin, panicat de seara petrecută cu Jackie Kennedy: „Cu ce mă îmbrac?!”

13 octombrie 2023   Viață de vedetă

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite s-a remarcat prin stilul vestimentar, prestigiu și... mister. Soția fostului președinte american, John F. Kennedy, a avut o întâlnire cu un actor de la Hollywood, de care n-a știut nimeni!

După moartea lui Jacqueline Kennedy Onassis, în 1994, au apărut mai multe informații despre viața pe care a dus-o soția președintelui american asasinat, iar printre acestea s-a numărat și o întâlnire romantică pe care Jackie a avut-o cu Alec Baldwin.

Una dintre prietenele fostei doamne Kennedy, Carly Simon, a vorbit despre prietenia lor în „Touched by the Sun: My Friendship With Jackie”. Cartea publicată în 2019 a făcut publică seara petrecută de fosta Prima Doamnă cu actorul de la Hollywood Alec Baldwin. Cei doi s-au distrat de minune în oraș, fără să știe nimeni asta, pentru că erau deghizați.

Simon a scris, în anii ’90, că Kennedy rămăsese fără însoțitor la piesa de pe Broadway „Dancing at Lughnasa”, la care avea bilete. Și asta din simplul motiv că Maurice Tempelsman nu mai putea ajunge la spectacol. Cum n-a vrut să se simtă ca a cincea roată de la căruță la teatru, atunci când s-a întâlnit cu Simon și soțul ei, fotbalistul Jim Hart, a încercat să-și găsească însoțitor. De fapt, Jim a fost cel care i l-a recomandat pe actorul din „30 Rock”, după ce doi bărbați o refuzaseră deja pe Jackie.

„Alec, care n-o întâlnise niciodată pe Jackie față în față, nu credea o iota din toată această poveste. «Jackie Kennedy vrea să iasă în oraș cu mine?!», s-a mirat el. «Cred că glumești!», a spus el ulterior. După care, a început să-și dea seama de realitate și să se întrebe cu toată sinceritatea: «Dar eu cu ce mă îmbrac la o asemenea întâlnire?!»”, stă scris în cartea „Touched by the Sun”, de unde revista People a extras citate și le-a făcut, zilele trecute, publice.

Jacqueline Kennedy Onassis voia să se distreze și nu-i păsa atât de mult cine o va însoți la musicalul respectiv. Cele două cupluri au hotărât să se prezinte pe Broadway deghizați, așadar au decis să poarte fiecare câte o perucă din cele deținute de Simon. „Jackie s-a bucurat din plin de asemenea inițiativă – să iasă în oraș deghizată. Chiar mi-a spus că de-abia aștepta să-l vadă pe Alec Baldwin purtând o perucă Madame de Pompadour”, și-a amintit Simon în autobiografia ei.

Nu numai că invitația l-a surprins pe Baldwin, dar actorul la început de drum chiar s-a stresat la întâlnirea romantică cu fosta Primă Doamnă a țării. Jackie avea cu 29 de ani mai mult decât actorul tinerel și, în ciuda experienței lui de la Hollywood, actorul tot a avut emoții în seara cu pricina.

Când s-a încheiat întreaga seară, Kennedy i-a spus lui Simon că s-a simțit bine cu însoțitorul ei în acea seară de pomină, însă lucrurile n-au prograsat între ei. Actorul s-a însurat, la scurt timp, cu colega lui de breaslă, Kim Basinger, iar Jackie a uitat de pierderea tragică a soțului ei… în brațele miliardarului Onassis.

foto - Shutterstock, Imdb

Mai multe