Avea două familii - cu soția de 61 de ani și cu amanta cu 25 de ani mai tânără!

Căsătoriți de mai bine de șase decenii, actorul din „Harry Potter”, Sir Michael Gambon, și soția sa, Anne, au reușit să rămână împreună în ciuda… infidelității lui.

image

Starul din „Harry Potter” a decedat pe 27 septembrie 2023, iar moartea sa a fost anunțată - cum era și de așteptat – de către cea care i-a fost alături, la bine și la greu, în ultimii 61 de ani, Lady Gambon, și unicul lor fiu, Fergus, care s-au declarat „devastați” de dispariția marelui actor britanic.

Michael și soția sa au rămas destul de apropiați, în ciuda faptului că vedeta serialului de mare succes mai avea o familie de care avea grijă – formată cu designerul Philippa Hart, care este cu 25 de ani mai tânără decât actorul care tocmai ce s-a stins din viață și i-a oferit acestuia doi fii în timpul relației lor pline de pasiune.

În ultimul deceniu, Sir Michael își împărțea timpul între cele două familii ale sale. Stătea o perioadă în casa de 5 milioane de lire sterline pe care o împărțea cu Lady Gambon în Gravesen, după care se muta, pentru o vreme, în vestul Londrei, unde îl aștepta doamna Hart și fiii lor adolescenți, Tom și Will. Totuși, în ultima perioadă a vieții lui, Michael Gambon a păstrat puțin distanța față de Hart.  

Actrița Hetty Baynes, care a ajucat împreună cu Sir Michael în adaptarea romanului „The Casual Vacancy” din 2015, a declarat că actorul „nu era niciodată mai fericit ca atunci când în vizitau băieții lui pe platoul de filmare”.

Vorbind cu cei de la Daily Mail, Hatty a mărturisit următoarele: „Eram atât de drăguți împreună și se vedea cu ochiul liber că el își adora fiii. Dar cu siguranță că îl epuizau. Să faci copii mai târziu în viață poate fi extrem de obositor. Dar Philippa este extraordinară! Ea face cea mai mare parte din treabă și se descurcă de minune!”, a conchis aceasta.

Sir Michael și Hart au fost împreună încă din 2000, când s-au întâlnit pe platoul de filmare de la „Longitude”. La un an de când își începuseră relația, actorul le-a făcut cunoștință tuturor cu… amanta sa. 

Cum a rămas cu soția lui?

image

Ei bine, Lady Gambon a fost devastate de vestea infidelității soțului ei, în primă instanță, și a plecat de-acasă. După o vreme, însă, a ajuns la o înțelegere cu tatăl fiului ei și s-a mutat înapoi acasă.

Sir Michael făcea naveta între cele două case ale lui în mașinile lui sport Ferrari și Audi R8. Actorul deținea propria casă în Londra, pentru a se putea concentra mai bine pe ceea ce avea de făcut în carieră, în mijlocul proiectelor lui solicitante.

Până la urmă, a fost mai apropiat de soție decât de amantă în ultima parte a vieții lui. Actorul a murit cu soția Anne și fiul lor, Fergus, lângă el. Cauza decesului a fost pneumonie. Sir Michael Gambon avea 82 de ani.

Foto - Harry Potter, Shutterstock



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg