Se întâmplă și la case mari! Arnold Schwarzenegger, în pericol de moarte din cauza medicilor!

Actorul de la Hollywood a văzut moartea cu ochii în timp ce se afla pe masa de operații. De ce își cereau iertare medicii panicați?

Arnold Schwarzenegger jpg

Arnold Schwarzenegger a trăit clipe de groază nu numai pe marele ecran, ci și în viața personală, când era cât pe ce să moară din cauza unei greșeli pe care medicii au făcut-o în timpul unei operații. Cum i-au salvat, până la urmă, viața?

„Țin minte când m-am operat pe cord pentru a treia oară, s-a întâmplat cu câțiva ani înainte de-a începe filmările pentru «Terminator 6»”, a dezvăluit vedeta de la Hollywood într-un filmuleț postat pe YouTube. „Am intrat în panică. M-am trezit din anestezie și medicii erau în fața mea și își cereau scuze că totul s-a derulat altfel decât plănuiseră ei”, a continuat să povestească Arnold.

Actorul de 76 de ani a explicat că ceea ce trebuia să fie o intervenție chirurgicală noninvazivă s-a complicat enorm din cauza unei greșeli pe care echipa medicală care-l operase o făcuse. „Au greșit și mi-au străpuns peretele inimii”, ne-a informat Arnold Schwarzenegger.  

Vedeta și fostul guvernator din California a adăugat că gestul medicilor a cauzat o hemoragie internă, care-i punea în pericol viața pacientului VIP. „A trebuit să mă taie din nou cât mai repede posibil, ca să-mi salveze viața”, a explicat acesta.

În ciuda tuturor celor pățite, fostul politician american și-a propus să-și revină cât mai repede. „Ideea e că nu poți da timpul înapoi. A fost un dezastru. Iar eu m-am aflat chiar în mijlocul acelui dezastru. Dar m-am întrebat apoi cum pot să ies din acel dezastru. Trebuie schimbat macazul. Trebui să te aduni puțin, să schimbi macazul și să te gândești ce ai de făcut ca să ieși din spital”, a dezvăluit starul hollywoodian.

arnold 0 png

Schwarzenegger a început cu 10 pași făcuți pe zi la mici plimbări în jurul spitalului. „Mi-am sunat prietenii și le-am cerut să mă motiveze cumva. Arătam ca un idiot plimbându-mă pe holurile spitalului, dar nu mi-a păsat. Medicii mi-au spus că trebuia să-mi exersez plămânii, ca să nu fac pneumonie, pentru că o pneumonie m-ar fi omorât”, a adăugat Arnold.

Cu o atitudine pozitivă și perseverență, actorul de la Hollywood a reușit să iasă din spital și să-și continue recuperarea acasă în timpul util, adică până să înceapă filmările pentru „Terminator: Dark Fate”, din 2019. „Trebuia să fiu într-o formă fizică bună, să mă mișc, să alerg, să ridic chestii și să trec cu bine de scenele cu bătăi”, a precizat Schwarzenegger. Iar vedeta a reușit să facă cu brio tot ce-și propusese!

foto - Instagram



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg