„Am crescut într-o casă în care eram toți goi!” Fiica lui Bruce Willis dă din casă!

16 mai 2024   Viață de vedetă

Rumer Willis a primit multe reacții negative după ce a făcut publice imagini cu ea alăptându-și fiica. Însă vedeta americană are o explicație extrem de logică...

Maternitatea este o stare naturală, care trebuie acceptată de toată lumea în toate aspectele ei. Așa vede lucrurile mămica VIP Rumer Willis, însă nu toată lumea îi împărtășește părerile. După ce a postat câteva imagini cu ea, în care o alăptează pe micuța Louetta, și-a dat seama că oamenii nu sunt pregătiți să vadă așa ceva.

„Mie nu mi s-a părut vreo mare scofală, pentru că eu oricum am crescut într-o casă în care eram cu toții goi”, a dezvăluit actrița de 35 de ani în revista People. „N-am crescut într-o casă în care ne era rușine să fim dezbrăcați. Nu credeam că postez ceva atât de scandalos, pentru că pentru mine nu e deloc scandalos să arăți puțină piele, nimic indecent, doar puțină piele…”, a continuat aceasta să explice.

Fiica lui Bruce Willis a ținut să precizeze că nu i se pare OK ca femeile să fie obligate să-și alăpteze bebelușii în privat, departe de ochii privitorilor. „Pe bune?! Tu cum te-ai simți dacă ți-aș spune că trebuie să te bagi într-o cutie mai mare în care să mănânci atunci când ți se face foame în aeroport?! Eu îmi hrănesc copilul. Nu e nimic sexual în chestia asta decât dacă tu vezi lucrurile așa”, a comentat actrița.  

Nu numai că oamenii au fost ofensați de fotografiile în care fiica cea mare a fostului cuplu de actori Bruce Willis și Demi Moore alăpta, dar aceștia au fost siderați să constate că celebra mămică n-a avut nicio problemă în a face publice imagini cu micuța Lou neacoperită complet de haine sau păturici.

„Am postat o fotografie cu ea în care i se vedea puțin din posterior și toată lumea a explodat de parcă i-am arătat vaginul și mai multe nu! M-au avertizat că există pe lume perverși sexuali și că, din cauza asta, ar trebui să-mi acopăr copilul cât mai mult. Mi-au spus să-mi fie rușine din cauza asta!”, a continuat Rumer Willis.

Vedeta continuă să susțină că cei care privesc astfel lucrurile au o problemă, nu ea, care-și hrănește copilul sau duce o viață cât mai naturală alături de fiica ei. „Mi s-a atras atenția și atunci când am postat imagini cu mine mică, când aveam 3 ani și mi se vedea un sfârc…”, a adăugat Rumer.

Celebra mămică are în minte un lucru la care ține destul de mult – să nu arate lumii întregi fața fetiței ei de un an, ca să-i protejeze astfel identitatea. În rest, nu se simte vinovată că arată fotografii cu cea mică la sânul mamei sau în pătuț, dezvelită puțin. Ce ziceți, are dreptate sau nu?

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe