Cum arată familia lui Bruce Willis. Actorul are cinci fete!

Bruce Willis și-a aniversat, de curând, ziua de naștere alături de toți apropiații. De la petrecere nu au lipsit cele cinci fete ale sale - Rumer, Scout, Tallulah, Evelyn și Mabel Ray. Iată cum arată fetele lui Bruce Willis și află care sunt pasiunile lor! 

image

Actorul Bruce Willis a fost înconjurat de familie la împlinirea vârstei de 68 de ani, prima aniversare de când a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Soția starului, Emma Heming Willis, i-a organizat o mică petrecere alături de cele două fiice ale lor - Mabel și Evelyn. Și prima soție a lui Bruce Willis, Demi Moore, a participat alături de cele trei fiice pe care le are împreună cu faimosul actor - Rumer, Scout și Tallulah.

În cinstea tatălui său, fetele au postat fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare, unde putem observa cât de bine se înțeleg! Dar cu ce se ocupă fiecare?

image

Rumer Willis, în vârstă de 34 de ani, este cea mai mare fiică a lui Bruce Willis și primul copil din căsnicia actorului cu Demi Moore. Rumer este actriță și cântăreață. Ea și-a făcut debutul în filme la vârsta de 5 ani, când a apărut alături de mama sa în pelicula „Now and Then‟. De atunci, Rumer a jucat în mai multe filme și a participat în emisiuni TV, precum „Dancing With the Stars‟, unde a și câștigat premiul cel mare.

De-a lungul timpului, Rumer a vorbit deschis despre luptele pe care le-a dus cu anxietatea și atacurile de panică, precum și despre dependența de alcool cu care s-a confruntat. Acum este însărcinată și așteaptă primul său copil cu artistul Derek Richard Thomas. 

Cea de-a doua fiică a lui Bruce Willis cu Demi Moore se numește Scout, are 31 de ani și îi seamănă perfect mamei sale. La fel ca Rumer, Scout a făcut cunoștință cu lumea actoriei de mică și a apărut în filme alături de părinții săi, precum „The Scarlett Letter‟ și „Bandits‟.

Pe când avea 20 de ani, Scout a fost arestată pentru că a consumat băuturi alcoolice în spații publice și a prezentat o carte de identitate falsă. În anul următor, ea a organizat un protest topless împotriva platformei Instagram, care cenzura nuditatea feminină. În prezent, Scout este cântăreață și compozitoare. 

Tallulah Belle, cea de-a treia fiică a lui Bruce Willis cu Demi Moore, are 29 de ani și, la fel ca surorile sale, a apărut în mai multe filme și s-a confruntat cu dependența de alcool. În anul 2011, Tallulah a fost arestată din cauza consumului de alcool, iar trei ani mai târziu, a fost internată într-un centru pentru a se trata de depresie și de consumul de substanțe interzise. Potrivit „Yahoo‟, în acea perioadă Demi Moore și Tallulah nu își vorbeau. Tallulah este pasionată de modă, ea fiind designer vestimentar. 

După despărțirea de Demi Moore, Bruce Willis s-a îndrăgostit de modelul Emma Heming, cu 23 de ani mai tânără. Alături de Emma, Bruce are două fete - pe Mabel (10 ani) și Evelyn (9 ani). Spre deosebire de surorile mai mari, ele nu au apărut încă în filme, însă sunt pasionate ciclism, dans și tenis.

image

Sursă foto: Instagram 



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg