Amna, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată despre divorţ: "Când ai obosit, nu mai spui ce te deranjează"

3 februarie 2020   Viață de vedetă

Amna este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din România, iar chipul ei este tot timpul plin de zâmbete, de voie bună şi de pasiunea e fi pe scenă, în faţa publicului. Vedeta, însă, în ciuda succesului, a trecut prin momente dificile pe plan personal.

Amna a divorţat de soţul său, cel alături de care are şi un copil. Artista a decis să fie mamă singură şi a ales varianta despărţirii fără să ofere foarte multe detalii.

Citeşte şi: Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

Recent, Amna a decis să spună public celor care o urmăresc şi îi ascultă muzica ce anume a dus la ruptura din familia ei. 

„Sunt mult mai curajoase femeile care nu au încotro şi rămân. Este foarte simplu sa judeci. Poate femeia aia nu are cu ce să se întreţină, mi se pare o dovadă mult mai mare de curaj. Eu mi-am permis să fac asta, financiar vorbind. Abia acolo cred că este cazul!", a declarat Amna la Antena Stars.

Amna a mărturisit că iubirea dintre ea şi soţul său a fost una reală, adevărată, mai ales că au fost împreună încă din adolescenţă. 

"Procesul ăsta este de foarte lungă durată, dezvoltarea copilului este foarte importantă. Este o decizie care se vede pe termen lung dacă a fost o decizie bună sau nu. Nu pot să dau sfaturi de pe margine, pentru că situaţia fiecăreia este diferită.

Citeşte şi: Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

Am simţit că este mai bine pentru noi. Ne-am iubit cu adevărat, am pornit de jos cu adevărat. Asta este cea mai dureroasă pentru mine, când creşti împreună, dar totuşi ceva pe drum se pierde. Cred că a fost din cauza timpului, n-am avut pauze. Atunci când eşti obosit, nu mai spui ce anume te deranjează.” a mai spus Amna, în cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Mai multe