Andreea Bălan, în centrul unui scandal uriaş. Reacţia artistei după ce a fost acuzată că minte: ”Părerea ta proastă!”

12 ianuarie 2020   Viață de vedetă

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile atunci când fiica ei Clara s-a îmbolnăvit în timpul vacanţei în Mauritius, iar acum aceasta a fost criticată dur de fani, fiind acuzată că minte.

Mai exact, artista a fost criticată de un internaut după ce a făcut public un mesaj în care explica că nu a dormit 20 de ore, însă reuşeşte să arăte bine.

Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă”

„După un drum de 20 de ore în care nu am dormit deloc cu Clarita în braţe, după ce am despachetat 5 geamantane, dormit câteva ore, apoi călcat, apoi făcut ordine după copii, şi după ce am intrat în apă cu Ella, uscat şi aranjat, mi-am pus faţa de divă şi am reuşit să fac şi eu niste poze’, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare, imediat ce a ajuns în vacanţă.

Un fan, însă, a taxat dur aceste informaţii şi a acuzat-o că minte: ” „Cine te crede ca n-ai dormit atâtea ore? Şi ai mai făcut şi curat şi înot etc… minciuni… astea sunt în top la noi! Doar la români!” este mesajul lăsat de o tânără la postarea vedetei.

Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani. Trucul minune la care apelează înainte de micul dejun

Evident, reacţia Andreei Bălan nu a întârziat să apară: ”Parerea ta este proastă şi dacă tu nu esti capabilă să faci asta nu înseamnă că alţii nu pot să arate impecabil şi să fie şi mame, şi gospodine”, i-a spus interpreta.

Mai multe