În cadrul unui interviu, Loredana Groza a dezvăluit cum se menţine în formă şi a recunoscut că regimul ei de viaţă este destul de echilibrat.

”Dimineaţa beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineaţă am mâncat un iaurt şi am pus nişte seminţe de in. Vă recomand şi vouă, e foarte săţios, spunea artista, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu la Magic FM.

Tatăl lui George Burcea, condamnat la închisoare pentru că şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit

De asemenea, potrivit Viva!, artista consumă la micul dejun  fructe proaspete sau uscate şi iaurt, prânzul este compus în principal din proteine animale – carne slabă şi peşte , însoţite de salată. La desert, artista preferă fructele, care, în afara faptului că sunt o bună sursă de vitamine, hidratează organismul. Cât despre cină, aceasta este formată, de obicei, din salate.

Printre alimentele care au dispărut din meniul Loredanei se numără zahărul rafinat (conţinut în exces de dulciuri şi produsele de patiserie), dar şi cofeina.

Cum slăbeşte Sore după se înfruptă cu sarmale şi salată boeuf: ”Simt că mi se atrofiază muşchii!”

În ceea ce priveşte sportul, Loredana Groza recunoaşte că petrece la sală în jur de o oră şi jumătate zilnic şi adoră să facă fitness, squash şi jogging, dar şi şedinţe de masaj, toate acestea contribuind la aspectul tonifiat al musculaturii sale şi conferindu-i, în egală măsură, energie şi bună dispoziţie.