Ashton Kutcher și prima declarație de dragoste pentru Mila Kunis. Ashton: „Prea multă tequila‟

6 octombrie 2022   Viață de vedetă

Ashton Kutcher (44 de ani) este un bărbat curajos, iar asta a demonstrat-o când și-a făcut numărul de telefon public, însă în dragoste, el nu este atât de îndrăzneț pe cât pare. Cel puțin asta a lăsat de înțeles când a povestit cum i-a făcut prima declarație de dragoste soției lui, Mila Kunis (39 de ani).

Ashton Kutcher și Mila Kunis trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, demnă de scenariul unui film. Ei s-au cunoscut pentru prima oară când jucau pentru serialul „That ’70 Show‟, când ea avea 14 ani și el 19. Au jucat rolul de iubiți pentru aproape cele 8 sezoane ale serialului, însă povestea lor de dragoste urma să se concretizeze câțiva ani mai târziu, când soarta i-a adus din nou împreună. 

Citește și: Ashton Kutcher, meditator pentru Mila Kunis la chimie. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste 

Cum și-a făcut curaj Ashton Kutcher să-și mărturisească dragostea 

Sunt căsătoriți de 7 ani, iar prima declarație de dragoste pe care Ashton i-a făcut-o Milei, cu siguranță, nu o va uita niciodată. Actorul a povestit că i-a spus actriței primul „Te iubesc‟ după ce băuse „un pic prea multă tequila‟. El a povestit: 

„Prima dată când i-am spus soției mele că o iubesc, a fost în timp ce ascultam piesa «You and Tequila». S-ar putea să fi băut prea multă tequila atunci. M-am dus la ea acasă, la două dimineața și am început să țip «Tu și tequila mă înnebuniți». I-am spus că o iubesc, iar ea mi-a zis «Nu spune asta, dacă nu o zici serios. O să mă iubești dimineața când te trezești din mahmureala asta?»‟. 

Din fericire, Ashton a confirmat că sentimentele lui au rămas aceleași și în dimineața următoare. 

Vezi și: VIDEO De ce a vrut să se sinucidă Ashton Kutcher? Familia lui a asistat la două miracole la care nici nu îndrăznea să spere 

Ulterior și Mila Kunis a confirmat că Ashton i-a spus primul „Te iubesc‟după ce băuse „un pic prea multă tequila‟. Ea a povestit: 

„Oh, îmi amintesc noaptea aceea. Eu nu băusem tequila. Eram trează și am spus: Doamne! S-a întâmplat‟, a spus actrița, care s-a amuzat de situație.

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: TikTok  

Mai multe