Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare: ”Mă lupt pentru mine şi pentru familia mea”

5 octombrie 2018   Viață de vedetă

Actorul, regizorul şi producătorul american Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare după ce s-a internat voluntar pentru tratament în luna august, scrie Variety. După recidiva sa în lupta cu dependenţa de alcool, decizia de a se interna la dezalcoolizare a venit după intervenţia fostei sale soţii, Jennifer Garner, potrivit site-ului TMZ. 

"Săptămâna aceasta am încheiat patru zile de internare la centrul pentru dependenţii de alcool şi am rămas sub tratament ambulatoriu", a scris joi Affleck pe Instagram.

Acum, aflat în recuperare, Affleck spune că lupta nu s-a terminat.

"Lupta împotriva oricărei dependenţe este pe tot parcursul vieţii şi dificilă. Nu poţi să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu", a scris el pe Instagram.

În ciuda faptului că au divorţat de peste trei ani, Garner şi cei trei copii ai cuplului au fost fotografiaţi alături de Affleck când a părăsit joi centrul.

"Sprijinul pe care l-am primit din partea familiei, colegilor înseamnă pentru mine mai mult decât pot exprima", a mai scris el. "Mi-au oferit puterea şi sprijinul de a putea vorbi altora despre boala mea".

"Mă ajută să ştiu că să nu sunt singur. Dacă ai o problemă, să primeşti ajutor este un semn de curaj, nu de slăbiciune sau ratare... Sper ca la capătul drumului să pot fi un exemplu pentru alţii care se luptă cu dependenţa", a scris el.

Este cunoscut faptul că actorul în vârstă de 46 de ani s-a luptat mult timp cu dependenţa. Prima dată, el s-a internat la dezalcoolizare în 2001, unde a revenit 16 ani mai târziu.

Ben Affleck, născut pe 15 august 1972, este actor şi regizor american, care a devenit cunoscut cu rolul din „Good Will Hunting” (1997), pentru care a fost şi scenarist, alături Matt Damon. Filmul a câştigat Globul de Aur şi premiul Oscar la categoria „cel mai bun scenariu original”.

Mai multe