Boy George a făcut închisoare cu fostul soț al lui Amy Winehouse. Concluzia sumbră la care a ajuns

30 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Starul trupei Culture Club a făcut niște destăinuiri uluitoare când a pomenit despre cele patru luni petrecute după gratii și discuțiile pe care le-a avut cu un coleg de celulă faimos…

Cântărețul de 62 de ani a avut o viață palpitantă! Boy George a recunoscut că a făcut închisoare la viața lui după ce a fost găsit vinovat, în 2009, că a legat o escortă masculină de calorifer și a bătut-o cu un lanț de metal.

Coincidența a făcut ca, în același timp, altă vedetă să își ispășească sentința în aceeași închisoare. Era vorba despre fostul soț al regretatei Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, care a stat 27 de luni după gratii pentru că l-a luat la bătaie pe proprietarul unui bar și a încercat să-și ascundă fapta dându-i șpagă victimei.

În noua autobiografie a cântărețului, denumită „Karma: My Autobiography”, George a dezvăluit că el și Blake stăteau adesea de vorbă în celula lui. Și ce le-a fost dat să audă urechilor lui de la cel care a împins-o spre moarte pe Amy Winehouse…

„Blake avea o aură de băiat rău și am înțeles imediat de ce i-a plăcut lui Amy de el… Erau niște iubiți faimoși, pasionali, nici nu-i de mirare că tragedia a apărut în viața lor…”, a scris Boy George în cartea sa.  

Amy Winehouse – care s-a stins din viață în 2011, la numai 27 de ani, din cauza intoxicării cu alcool – s-a măritat cu Blake în mai 2007, iar acesta a fost arestat în același an, cândva în cursul lunii noiembrie. Judecătorul David Radford a declarat că Blake era băut și drogat atunci când l-a atacat pe proprietarul de bar, James King, în iunie 2007.

Pe de altă parte, George – născut George O'Dowd – a fost condamnat în decembrie 2008 pentru incidentul comis în aprilie 2007. Tribunalul Snaresbrook din Londra a stabilit că vedeta l-a legat la mâini pe un anume Audun și l-a bătut cu un lanț de metal. Artistul a fost condamnat la 15 luni în închisoare pe 16 ianuarie 2009.

În tot timpul petrecut după gratii, cântărețul și fostul soț al lui Amy Winehouse s-au apropiat, luau cafeaua împreună în celula lui Boy George. Iar, din discuțiilor lor, cântărețul și-a dat seama că Amy n-avea nicio șansă să supraviețuiască alături de rebelul ei soț. Dependent de droguri și alcool, acesta a fost exemplul negativ care i-a grăbit sfârșitul talentatei cântărețe, din păcate.

foto - Shutterstock

Mai multe