Sharon Stone își caută iubit! A întâlnit doar infractori și dependenți de droguri

Actrița de 65 de ani e în căutarea iubirii, lucru deloc simplu până și pentru o femeie frumoasă și de succes ca ea. Iată cum au decus câteva dintre întâlnirile ei amoroase!

image

Nici măcar viața vedetelor nu e lipsită de provocări! Ce să mai ziceam de viața lor sentimentală, care e cât se poate de instabilă în toată nebunia de la Hollywood. Sharon Stone a povestit presei americane despre experiențele ei amoroase recente. Vedeta de la Hollywood și-a făcut cont pe aplicațiile matrimoniale Tinder și Bumble și... a mai dat o șansă dragostei! Ce-a ieșit bate orice scenariu de film!

Sharon a recunoscut că a ajuns, la un moment dat, să iasă în oraș cu un „dependent de heroină”, care a comandat absint într-un bar și nu i-a făcut deloc o impresie bună vedetei. Cu siguranță că nu este el jumătatea actriței!

Vedeta din „Instinct primar” a dezvăluit că își dorește să aibă o legătură profundă cu cineva, să se îndrăgostească nebunește de cineva și nu caută o aventură de-o noapte. Actrița a dat un interviu savuros în The Times, unde a vorbit pe șleau despre viața ei amoroasă.

Sharon Stone a mărturisit că cele mai multe întâlniri amoroase ale ei au provenit din mediul online, dar nu au fost deloc pe gustul ei. Unul dintre parteneri era „un dependent de heroină care cu siguranță că era cu vreo 20.000 de injecții cu heroină mai târziu decât cum arăta în poza trimisă mie”.   

Întâlnirea cu el a avut loc la Hotelul Bel-Air, dar n-a durat mult. „Am comandat un pahar cu apă, el și-a luat absint, și apoi m-am ridicat și am plecat de la masă”, a declarat ea.

„Nu am intrat pe Tinder ca să fac sex cu cineva. Știți ce vreu să spun?! E atât de ușor să sari în pat cu cineva. Dar eu nu asta îmi doresc în acest moment al vieții mele”, a continuat Sharon. „În alt caz, am jucat rolul terapeutului. Am întâlnit un tip a cărui soției îi ceruse divorțul și ei aveau doi copii. Omul avea mari probleme să proceseze ceea ce i se întâmpla. Iar cu altul am pățit ceva similar – se despățise de iubită, ea a constatat că rămăsese gravidă, a făcut avort și atunci și-a dat și el seama că o mai iubea. L-am ajutat și pe el să treacă mai departe peste asemenea poveste”, a conchis diva.

foto - Shutterstock



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg