Oprah Winfrey n-a ieșit din casă timp de 322 de zile!

Celebra moderatoare TV a stat închisă în casă aproape un an întreg și numai o colaborare minunată cu rogizorul Steven Spielberg a reușit s-o convingă să se aventureze afară.

Oprah Winfrey jpeg

Oprah Winfrey s-a temut atât de mult să iasă din casă în timpul pandemiei, în 2020, încât s-a încuiat înăuntru și n-a mai părăsit incinta timp de 322 de zile. De obicei, celebra moderatoare TV din SUA se bucura de averea agonisită în cariera ei fulminantă pentru a călători cu prietenii ei în cele mai frumoase și mai exotice colțuri de lume. În 2020, totul s-a schimbat pentru vedetă!

Spre sfârșitul anului 2021, Oprah a început să-și dea seama că izolarea la nesfârșit nu e cea mai bună variantă totuși, nimeni nu poate trăi mult timp retras de restul lumii. „Începuse să mă afecteze, mă săturasem să mă tot izolez și, în același timp, îmi părea rău pentru toți cei care-și pierdeau familia sau prietenii din cauza COVID-19”, a dezvăluit Winfrey.

Abia adaptarea din 2023 a filmului „The Color Purple” a ajutat-o pe Oprah să iasă din casă. Prezentă la Globurile de Aur de anul acesta, vedeta de culoare a vorbit cu mare plăcere despre filmul care a marcat-o profund și în care a jucat în urmă cu câteva decenii. Tot ea a dezvăluit că producătorul Scott Sanders a îndemnat-o pe Oprah Winfrey să pună mâna pe telefon și să-l sune pe regizorul Steven Spielberg, pentru ca proiectul să poată fi realizat.

„Numele meu n-a fost trecut pe afișul original al filmului, pentru că nu eram destul de cunoscută atunci ca să merit asta”, a mărturisit Oprah, care a făcut senzație în filmul „Culoarea violet”. „39 de ani mi-a trebuit ca să obțin asta. 39 de ani mai târziu, mi-au pus și mie numele pe afișul filmului”, a continuat să spună vedeta TV emoționată.

Oprah Winfrey jpg

Când Winfrey s-a decis să iasă, în sfârșit, din casă, după câteva sute de zile petrecute înăuntru, primul ei drum profesional a fost pe platoul de filmare al adaptării filmului de care pomeneam mai sus. „Prima mea deplasare în interes de serviciu a avut loc după doi ani și jumătate și am mers cu avionul în Savannah, Georgia, să vizitez platoul de filmare. Cine s-ar fi gândit că tocmai filmul «The Color Purple» avea să mă scoată din casă?!”, a povestit mogulul media.

„Toată lumea cu care am vorbit pe platoul de filmare, de la echipa de filmare la cei de la machiaj și păr, toți erau extrem de încântați că se aflau acolo. A fost o zi minunată atunci și era doar începutul a trei luni de filmare”, a continuat Oprah să declare.

foto - Instagram



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg