Cântăreața Samantha Fox, acuzată că a fost violentă cu soția ei! Ce deznodământ a avut incidentul?

2 septembrie 2024   Viață de vedetă

Cunoscută în anii ’80 și  ’90 pentru hiturile ei, Samantha Fox ține prima pagină a ziarelor și acum, la 58 de ani. Însă nu datorită realizărilor profesionale, ci din cauza incidentelor personale.

Sam se afla cu soția ei, Linda Olsen, într-un avion care îi ducea pe călători din Londra spre Munich, pe 3 decembrie 2023, când a avut loc un incident regretabil. Vedeta a fost acuzată atunci că și-a agresat fizic partenera de viață, în timpul unui zbor cu British Airways, iar acum s-a dat verdictul procesului care a urmat incidentului violent de anul trecut.

Se pare că Fox a scăpat basma curată după ce fusese acuzată că și-a agresat soția, renunțându-se la acuzațiile care i-au fost aduse după incidentul din iarnă. Cântăreața de 58 de ani s-a prezentat la Tribunalul Uxbridge pentru că fusese acuzată că și-a agresat soția, pe Linda Olsen.

Ea a negat atunci când s-ar fi întâmplat așa ceva, însă momentul tensionat de-atunci a determinat pilotul avionului să renunțe la decolare, așadar a fost destul de periculos și de îngrijorător.  

Ce-i drept, comportamentul vedetei lasă de dorit în ultima vreme. Samantha s-a declarat vinovată că a consumat băuturi alcoolice, că a tulburat liniștea și-a recurs la amenințări, hărțuind astfel ofițeri de poliție, în timpul procesului, în luna aprilie.Iar anul trecut a cauzat multe probleme la bodul avionului cu pricina și-a distrus planurile tuturor de-a călători.

În decembrie, Samantha Fox a petrecut acea noapte după gratii, iar restul călătorilor au fost mutați la un hotel și au zburat abia a doua zi spre destinația lor.

Linda și-a început relația cu cântăreața faimoasă în 2016, la un an de când își pierduse fosta parteneră de viață, pe Myra Stratton, din cauza cancerului. Samantha a anunțat în 2018 că e îndrăgostită, iar cele două femei și-au oficializat relația în iunie 2022.

Cum s-a încheiat procesul sus amintit? S-a renunțat la acuzații, iar Samantha Fox a scăpat nepedepsită.

foto - Shutterstock

Mai multe