Sex în toaleta unui avion. „Abia a doua zi mi-am dat seama că el era însurat...”

O partidă incendiară de sex petrecută în trecut între două vedete a ieșit la iveală acum, când trupa Oasis s-a reunit și plănuiește să urce din nou pe scenă.

image

În timp ce englezii se pregătesc dse surpriza muzicală a anului, cu concerte noi susținute de Oasis, apar prin presă și pe rețelele sociale tot felul de povești mai mult sau mai puțin adevărate despre membrii trupei britanice. Una dintre ele este povestită chiar de cea care a fost implicată în toată nebunia creată, cu câțiva ani în urmă, într-un avion...

Conform celor scrise în autobiografia „My Thoughts Exactly”, Lily Allen – căci despre ea este vorba – și Liam Gallagher au devenit membrii „Clubului la mare înălțime”, în 2009. Din acest club exclusivist fac parte cei care plătesc destul de mult pentru câteva momente de plăcere maximă... în aer.

Lily susține că l-a întâlnit pe Liam într-un avion care se deplasa spre Japonia, cei doi cântăreți mergeau împreună la Festivalul Fuji Rock, când și-au propus să se îmbete împreună și să facă apoi sex în toaleta avionului.

În tot acest timp, cântărețul britanic era însurat cu starul trupei All Saints, Nicole Appleton, și, după consumarea momentului, a implorat-o pe Allen să nu spună nimănui ce s-a întâmplat între ei în acel avion.

„Ne-am îmbătat în avion. La un moment dat, eu și Liam ne-am trezit în toaleta avionului făcând ceva ce el nu avea voie să facă. Și nu mă refer la droguri aici… După care am ajuns amândoi în patul hotelului unde era el cazat…”, a povestit Lily Allen.

„Când am aterizat la Tokyo, Liam mi-a propus, pe vocea lui nazală, să merg cu el în camera lui de hotel și eu am acceptat. Abia a doua zi mi-a spus că nimeni nu trebuie să afle ce s-a întâmplat între noi doi, din cauza lui Nic. Așa mi-am dat și eu seama că el era însurat…”, a adăugat vedeta.

Din păcate, secretul n-a fost ținut mai mult de șase luni. Nicole a aflat despre aventura soțului ei, iar Liam i-a cerut lui Lily s-o mintă pe soția lui. Zis și făcut! Și atunci ce-a pus capac mariajului dintre Liam și Nicole?

Altă relație extraconjugală de-ale artistului. Căsnicia lor s-a încheiat după șase ani, în 2013, când Nicole a descoperit că Liam a făcut un copil cu jurnalista americană Liza Ghorbani.

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg