Cele patru mariaje ale lui Raquel Welch. A fost fericită în amor?

17 februarie 2023   Viață de vedetă

Avea întreaga lume la picioarele ei frumoase și bărbații n-au încetat niciodată să-i dea târcoale. A fost fericită legandara actriță pe plan amoros?

După ce s-a stins din viață ieri, pe 15 februarie, în urma unei boli de scurtă durată, ne-am pus o singură întrebare – a fost fericită bomba sexy a anilor ’60 și ’70? Să vedem ce s-a întâmplat în viața sentimentală a starului din filme precum „One Million Years B.C” și „Myra Breckinridge”!

Actrița a venit pe lume ca Jo Raquel Tejada și și-a schimbat numele după ce s-a măritat prima dată. James Welch era iubitul ei din liceu, cu care s-a căsătorit în 1959, la numai 19 ani, imediat ce absolvise liceul, în cadrul unei ceremonii în Las Vegas.

„Atunci când m-am măritat cu Jim, am făcut ceea ce am vrut eu și ceva ce era împotriva dorinței tatălui meu. Ceea ce n-am anticipat e cum o serie de evenimente aveau să-mi complice pentru totdeauna viața… Eu și Jim de-abia ne acomodam cu viața de soț și soție – el căuta ceva de lucru, iar eu o sunam pe mama de zece ori pe zi ca să-mi dea rețete culinare și sfaturi cum să fac curat mai bine”, a declarat vedeta la un moment dat.

Mariajul a produs doi copii – pe Damon Welch, născut în 1959, și pe Latanne „Tahnee” Welch, venit pe lume în 1961. Însă extinderea familiei n-a fost de-ajuns ca să-i mențină pe cei doi soți împreună. Cuplul s-a despărțit anul următor, în 1952, și a divorțat în 1964.

În 1967, Raquel a ajuns la altar la brațul producătorului hollywoodian Patrick Curtis. Cei doi s-au cunoscut când au lucrat împreună la „A Swingin’ Summer”. Din păcate, mariajul lor a fost cel mai scurt din viața actriței, ea depunând actele de divorț în 1972.

Abia în 1980 s-a mai îndurat Welch să poarte din nou rochia de mireasă. S-a măritat cu actorul André Weinfeld și, din câte știm, a fost relația cea mai frumoasă din viața superstarului hollywoodian.

„Am avut o căsnicie fericită”, a recunoscut Weinferd în Closer Weekly, în 2015. Și atunci de ce au ajuns la divorț după zece ani de fericire conjugală? Distanța geografică i-a separat într-un final. „Ea s-a mutat în La La Land (n.r. adică în Hollywood), iar eu am stat la New York și Paris”, a continuat acesta explicațiile.

Culmea e că soțul nr. 3 a fost cel care se potrivea cel mai puțin cu ea. Cel puțin la nivel fizic. De fapt, li se spunea „Frumoasa și bestia” în timp ce erau împreună. Însă Weinfeld s-a autointitulat „campionul”, având în vedere că a rezistat lângă una dintre cele mai frumoase femei din lume cel mai mult.

Vedeta din filmul „Fantastic Voyage” s-a căsătorit pentru ultima dată în 1999, când și-a unit destinul cu cel al lui Richard Palmer, proprietarul pizzeriei Mulberry Street. „Soția mea e o legendă. Eu obțin tot timpul locuri grozave la zborurile cu avionul. Merg oriunde îmi doresc. E grozav!”, a declarat acesta. Ce-i drept, relația lor pare că a fost cât se poate de dezechilibrată, având în vedere că el profita mult de pe urma ei.

Nu-i de mirare că Raquel s-a decis ca, după divorțul nr. 4, în 2004, să nu se mai căsătorească niciodată. Și s-a ținut de cuvânt până în ultima zi din viața ei.

Foto - Shutterstock

Mai multe