Poți să crezi că are 76 de ani? Starul telenovelelor Susan Lucci era să facă infarct acum patru ani!

Actrița din producții hollywoodiene precum „Dallas” și „Anastasia” pare că nu îmbătrânește deloc! Arată minunat în ciuda greutăților întâmpinate...

image

Pe 7 februarie, Susan a postat un prim plan cu ea pe Instagram, care a strâns numeroase laude la adresa felului în care arată. Actrița de-abia dacă are câteva riduri, iar zâmbetul ei larg și cuceritor a fost apreciat îndelung de fanii vedetei. Optimismul lui Lucci este cu atât mai lăudabil cu cât vedeta a trecut printr-o mare încercare anul trecut, când și-a pierdut sufletul pereche, pe soțul ei de 53 de ani, Helmet Huber.

În cursul zilei de ieri, actrița a stat de vorbă cu cei de la revista People, cărora le-a povestit, cu sinceritate și emoție, despre infarctul pe care era cât pe ce să-l facă acum patru ani, când s-a trezit cu niște dureri crâncene în piept. Întregul episod a luat-o prin surprindere pe vedeta care este adepta stilului de viață sănătos.

„Prietenii soțului meu s-au uitat la mine și mi-au spus că știau ce mănânc eu de obicei – salate – în timp ce ei fumează și beau alcool”, a început diva hollywoodiană să povestească. „Știam că bolile de inimă sunt cauza principală de deces în rândul femeilor, însă asemenea informație mi-a intrat pe o ureche și mi-a ieșit pe alta”, a dezvăluit cea care a devenit ulterior imaginea Asociației American Heart.

„Dar acum înțeleg mult mai bine tot. Chiar și cardiologul meu mi-a zis că n-ar fi crezut posibil ca el să devin vreodată un pacient cu probleme la inimă”, a continuat să povestească vedeta serialului american „All My Children”, în care a apărut din 1970 până în 2011.

Întrebată dacă e pregătită să iasă în oraș cu alt bărbat, celebra văduvă a răspuns cu lacrimi în ochi: „Nu, nu sunt pregătită. N-au trecut decât 10 luni...”. Lucci și Huber s-au căsătorit în 1969, aveau doi copii împreună și un nepot. Soțul actriței s-a prăpădit în martie 2022, în Long Island, New York, la vârsta de 84 de ani.   

image

„Mi-e dor de el și el merită să-mi fie dor de el. A fost cu adevărat marea dragoste a vieții mele”, a declarat actrița care nu poate uita toate calitățile fostului ei soț – bunătate, umor, deșptepăciune și un accent irezistibil.

„Pierderea lui Helmut e simțită intens de toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit”, a declarat reprezentantul actriței în People. „A fost un soț, tată, bunic și prieten extraordinar”, a conchis acesta.

Foto - Instagram



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg