Poți să crezi că are 76 de ani? Starul telenovelelor Susan Lucci era să facă infarct acum patru ani!

Actrița din producții hollywoodiene precum „Dallas” și „Anastasia” pare că nu îmbătrânește deloc! Arată minunat în ciuda greutăților întâmpinate...

image

Pe 7 februarie, Susan a postat un prim plan cu ea pe Instagram, care a strâns numeroase laude la adresa felului în care arată. Actrița de-abia dacă are câteva riduri, iar zâmbetul ei larg și cuceritor a fost apreciat îndelung de fanii vedetei. Optimismul lui Lucci este cu atât mai lăudabil cu cât vedeta a trecut printr-o mare încercare anul trecut, când și-a pierdut sufletul pereche, pe soțul ei de 53 de ani, Helmet Huber.

În cursul zilei de ieri, actrița a stat de vorbă cu cei de la revista People, cărora le-a povestit, cu sinceritate și emoție, despre infarctul pe care era cât pe ce să-l facă acum patru ani, când s-a trezit cu niște dureri crâncene în piept. Întregul episod a luat-o prin surprindere pe vedeta care este adepta stilului de viață sănătos.

„Prietenii soțului meu s-au uitat la mine și mi-au spus că știau ce mănânc eu de obicei – salate – în timp ce ei fumează și beau alcool”, a început diva hollywoodiană să povestească. „Știam că bolile de inimă sunt cauza principală de deces în rândul femeilor, însă asemenea informație mi-a intrat pe o ureche și mi-a ieșit pe alta”, a dezvăluit cea care a devenit ulterior imaginea Asociației American Heart.

„Dar acum înțeleg mult mai bine tot. Chiar și cardiologul meu mi-a zis că n-ar fi crezut posibil ca el să devin vreodată un pacient cu probleme la inimă”, a continuat să povestească vedeta serialului american „All My Children”, în care a apărut din 1970 până în 2011.

Întrebată dacă e pregătită să iasă în oraș cu alt bărbat, celebra văduvă a răspuns cu lacrimi în ochi: „Nu, nu sunt pregătită. N-au trecut decât 10 luni...”. Lucci și Huber s-au căsătorit în 1969, aveau doi copii împreună și un nepot. Soțul actriței s-a prăpădit în martie 2022, în Long Island, New York, la vârsta de 84 de ani.   

image

„Mi-e dor de el și el merită să-mi fie dor de el. A fost cu adevărat marea dragoste a vieții mele”, a declarat actrița care nu poate uita toate calitățile fostului ei soț – bunătate, umor, deșptepăciune și un accent irezistibil.

„Pierderea lui Helmut e simțită intens de toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit”, a declarat reprezentantul actriței în People. „A fost un soț, tată, bunic și prieten extraordinar”, a conchis acesta.

Foto - InstagramRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg