„Eram pe moarte!” Shania Twain, despre pneumonia cauzată de Covid

Cântăreața a vorbit despre experiența ei înfricoșătoare cu o pneumonie cauzată de Covid, care devenise atât de severă, încât vedeta a fost transportată aerian la spital.

image

Regina Muzicii Pop a dezvăluit lupta cumplită pe care a dus-o cu virusul și faptul că era cât pe ce să-și piardă viața din cauza lui. Cum de s-a ajuns la o situație atât de gravă?

Vorbind cu Zane Lowe, de la Apple Music 1, vedeta de 57 de ani a mărturisit pe 2 februarie: „Eu sunt astmatică și am avut o experiență înfricoșătoare cu Covid, care mi-a pus viața în pericol”.

„A trebuit să fiu tranportată în aer de o echipă specială, pentru că nimeni nu voia să mă ducă cu elicopterul la spital. Nu poți lua, pur și simplu, un pacient cu Covid și duce la spital”, a ținut să precizeze cântăreața. Virusul a complicat mult starea pacientului VIP, Shania făcând pneumonie: „Plămânii mei erau tot mai inflamați pe măsură ce trecea fiecare zi. Zi de zi tot mai inflamați... În 12 zile, eram deja pe moarte”, a conchis aceasta.

Totuși ce i-a salvat viața bietei cântărețe?

„Slavă Domnului că mi-au făcut tratament cu plasmă și că a funcționat. În a patra zi de când începusem tratamentul cu plasmă, aveam 0000,1 anticorpi. Nu aveam deloc anticorpi! Corpul meu nu lupta împotriva virusului. Anticorpii nu se formau, iar plămânii mei erau tot mai inflamați”, a explicat Twain situația disperată în care ajunsese.

Vedeta a dezvăluit că tot ce făcea era să aștepte ca tratamentul cu plasma să înceapă să funcționeze. Nici măcar nu știa dacă avea să se întâmple așa ceva. „Asta a fost chiar trist… Ideea e că cei care m-au avut în grijă erau extremi de buni, știau ce să facă cu mine. Nu mi-au spus cât timp mai aveam până să mă pună pe un aparat de respirat, câte zile puteam sta fără ca tratamentul să funcționeze”, a adăugat recunoscătoare vedeta.

Bine că totul s-a încheiat cu bine! Melodia „Inhale/Exhale Air”, de pe albumul lansat pe 3 februarie, „Queen Of Me”, spune chiar povestea ei cutremurătoare: „Este o melodie de apreciere și recunoștință. Mă inspirase faptul că mai aveam aer în plămâni...”, spune Shania Twain cu lacrimi în ochi.

Foto - InstagramRecente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg