„Eram pe moarte!” Shania Twain, despre pneumonia cauzată de Covid

Cântăreața a vorbit despre experiența ei înfricoșătoare cu o pneumonie cauzată de Covid, care devenise atât de severă, încât vedeta a fost transportată aerian la spital.

image

Regina Muzicii Pop a dezvăluit lupta cumplită pe care a dus-o cu virusul și faptul că era cât pe ce să-și piardă viața din cauza lui. Cum de s-a ajuns la o situație atât de gravă?

Vorbind cu Zane Lowe, de la Apple Music 1, vedeta de 57 de ani a mărturisit pe 2 februarie: „Eu sunt astmatică și am avut o experiență înfricoșătoare cu Covid, care mi-a pus viața în pericol”.

„A trebuit să fiu tranportată în aer de o echipă specială, pentru că nimeni nu voia să mă ducă cu elicopterul la spital. Nu poți lua, pur și simplu, un pacient cu Covid și duce la spital”, a ținut să precizeze cântăreața. Virusul a complicat mult starea pacientului VIP, Shania făcând pneumonie: „Plămânii mei erau tot mai inflamați pe măsură ce trecea fiecare zi. Zi de zi tot mai inflamați... În 12 zile, eram deja pe moarte”, a conchis aceasta.

Totuși ce i-a salvat viața bietei cântărețe?

„Slavă Domnului că mi-au făcut tratament cu plasmă și că a funcționat. În a patra zi de când începusem tratamentul cu plasmă, aveam 0000,1 anticorpi. Nu aveam deloc anticorpi! Corpul meu nu lupta împotriva virusului. Anticorpii nu se formau, iar plămânii mei erau tot mai inflamați”, a explicat Twain situația disperată în care ajunsese.

Vedeta a dezvăluit că tot ce făcea era să aștepte ca tratamentul cu plasma să înceapă să funcționeze. Nici măcar nu știa dacă avea să se întâmple așa ceva. „Asta a fost chiar trist… Ideea e că cei care m-au avut în grijă erau extremi de buni, știau ce să facă cu mine. Nu mi-au spus cât timp mai aveam până să mă pună pe un aparat de respirat, câte zile puteam sta fără ca tratamentul să funcționeze”, a adăugat recunoscătoare vedeta.

Bine că totul s-a încheiat cu bine! Melodia „Inhale/Exhale Air”, de pe albumul lansat pe 3 februarie, „Queen Of Me”, spune chiar povestea ei cutremurătoare: „Este o melodie de apreciere și recunoștință. Mă inspirase faptul că mai aveam aer în plămâni...”, spune Shania Twain cu lacrimi în ochi.

Foto - Instagram



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg