Celine Dion de-abia dacă mai poate merge. Și-a anulat toate concertele!

1 iunie 2023   Viață de vedetă

Mult îndrăgita cântăreață a anunțat că nu va mai susține restul concertelor din turneul mondial din 2023-2024, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Cât de gravă e situația artistei?

Pe lângă marea parte a turneului mondial pe care l-a anulat, Celine n-a participat nici la premiera filmului „Love Again”, iar motivul este sănătatea tot mai șubredă a vedetei, ne informează Radar Online. „E o perioadă dificilă pentru ea”, a dezvăluit un apropiat de-ai ei. „De-abia dacă poate merge și traversează perioade în care are dureri intense care apar din senin, a continuat sursa de încredere.

Priyanka Chopra și Sam Heughan au participat la premiera filmului „Love Again” zilele trecute, însă Dion a lipsit de la eveniment, în ciuda faptului că vedeta se portretizează pe ea însăși în peliculă. Anunțul făcut recent de cântăreață, în care și-a informat fanii că nu mai poate urca pe scenă deocamdată, a fost primit cu mare dezamăgire la admiratorii care de-abia așteptau o nouă întâlnire cu vedeta.

Celine Dion a emis un comunicat de presă pe 26 mai, în care a dat vestea cea proastă: „În timp ce întreaga planetă încearcă să-și revină după pandemie, Celine continuă să fie tratată pentru boala care o împiedică să mai cânte pe scenă”, stă scris în anunțul oficial.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc din nou…”, a spus câștigătoarea premiului Grammy în filmulețul postat pe rețelele sociale. „Încerc din răsputeri să-mi adun puterile, dar un turneu poate fi extrem de dificil chiar și când ești într-o formă perferctă. Nu e cinstit pentru voi să tot anulez concerte, dar e mai bine acum să anulez tot până sunt pregătită să urc din nou pe scenă. Vreau să știți că nu mă las bătută… și de-abia aștept să vă văd din nou!”, a conchis vedeta.

„Refuză să se dea bătută”, ne spune un apropiat de-ai cântăreței. „E hotărâtă să se întoarcă pe scenă. E trist că boala o împiedică să facă ceea ce adoră cel mai mult pe lume. Dar, cunoscând-o pe Celine, știu că va reveni pe scenă cât de curând”, a adăugat acesta.

Celine a împlinit 55 de ani în martie și a fost diagnosticată cu „sindromul persoanei înțepenite” în decembrie 2022. „În timp ce învățăm tot mai multe despre tulburarea asta rară, știm că ea mi-a cauzat toate spasmele pe care le-am avut”, a dezvăluit Dion. „Din păcate, aceste spasme îmi afectează toate aspectele vieții de zi cu zi, câteodată mă împiedică să mă pot deplasa și să pot cânta așa cum sunt obișnuită”, a recunoscut vedeta. Sperăm ca starea sănătății ei să se îmbunătățească cât de curând!

foto - Shutterstock

Mai multe