Secretul frumuseții lui Kylie Minogue. Ce-a sfătuit-o bunica de 98 de ani?

Când vine vorba despre rutina ei cosmetică, vedeta din Australia are trei reguli de la care nu se abate niciodată. Sunt de-ajuns pentru a-și păstra prospețimea tenului sau a apelat și la… sfaturile bunicii?

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg

Pe 28 mai, a împlinit 55 de ani și arată de parcă ar avea 30! Cum reușește cântăreața să-și mențină aspectul întinerit al pielii? Kylie vorbește tuturor despre trei reguli de aur! „O să sun ca un disc stricat, dar trucurile mele sunt simple – cremă cu protecție solară, demachiere cu o cârpă specială, de preferat din muselină, și înlăturarea machiajului. Eu mă machiez de mulți ani, dar nu stau niciodată cu el pe chip în timpul nopții”, a dezvăluit vedeta pentru ITV.

Dar, să fim serioși, Minogue face mai multe pentru îngrijirea tenului ei decât ce ne-a informat mai sus! „Și trebuie să mergi la un dermatolog bun, dacă ai timp, pentru niște tratamente eficiente…”, a completat ea. Atât?

„Ador exfolierile!”, a ținut Kylie să precizeze în InStyle. „Am găsit un gel de eucalipt, cu o consistență aparte, care îmi place, dar e destul de greu de achiziționat. Îl folosesc pentru întregul corp, pentru pielea moale pe care o face”.  

Cu toate că se axează mai mult pe un aspect mai natural zilele acestea, Minogue n-a refuzat, de-a lungul timpului, tratamentele cosmetice care sunt pe piață și în acest moment. „Am încercat botox, am încercat orice”, a recunoscut ea în ELLE.

Kylie Monogue foto  Instagram jpg

„Eu nu sunt o persoană care să le spună oamenilor să nu cumva să facă ceva. Toți facem ce ne dorim, așa și trebuie să fie!”, a mărturisit vedeta. „Dar nu mai fac botox, de fapt, nici nu mă mai apropii de el. Am riduri. Se pot vedea ridurile pe fața mea!”, a spus în News Of The World.

După ce le-a încercat pe toate, Kylie a revenit la sfatul pe care bunica i l-a dat: „Fac ce mi-a zis bunica mea de 98 de ani – stau pe spate cu mâinile ridicate câte 10 minute. Ea nu-i spune meditație, dar chiar asta e. E un soi de pui de somn mai sofisticat și face foarte bine”, a vorbit ea despre cât de important e să te relaxezi și să te simți bine... în propria piele.

foto - Shuttestock, InstagramRecente

magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg