Secretul frumuseții lui Kylie Minogue. Ce-a sfătuit-o bunica de 98 de ani?

Când vine vorba despre rutina ei cosmetică, vedeta din Australia are trei reguli de la care nu se abate niciodată. Sunt de-ajuns pentru a-și păstra prospețimea tenului sau a apelat și la… sfaturile bunicii?

Kylie Minogue  foto   Shutterstock jpg

Pe 28 mai, a împlinit 55 de ani și arată de parcă ar avea 30! Cum reușește cântăreața să-și mențină aspectul întinerit al pielii? Kylie vorbește tuturor despre trei reguli de aur! „O să sun ca un disc stricat, dar trucurile mele sunt simple – cremă cu protecție solară, demachiere cu o cârpă specială, de preferat din muselină, și înlăturarea machiajului. Eu mă machiez de mulți ani, dar nu stau niciodată cu el pe chip în timpul nopții”, a dezvăluit vedeta pentru ITV.

Dar, să fim serioși, Minogue face mai multe pentru îngrijirea tenului ei decât ce ne-a informat mai sus! „Și trebuie să mergi la un dermatolog bun, dacă ai timp, pentru niște tratamente eficiente…”, a completat ea. Atât?

„Ador exfolierile!”, a ținut Kylie să precizeze în InStyle. „Am găsit un gel de eucalipt, cu o consistență aparte, care îmi place, dar e destul de greu de achiziționat. Îl folosesc pentru întregul corp, pentru pielea moale pe care o face”.  

Cu toate că se axează mai mult pe un aspect mai natural zilele acestea, Minogue n-a refuzat, de-a lungul timpului, tratamentele cosmetice care sunt pe piață și în acest moment. „Am încercat botox, am încercat orice”, a recunoscut ea în ELLE.

Kylie Monogue  foto   Instagram jpg

„Eu nu sunt o persoană care să le spună oamenilor să nu cumva să facă ceva. Toți facem ce ne dorim, așa și trebuie să fie!”, a mărturisit vedeta. „Dar nu mai fac botox, de fapt, nici nu mă mai apropii de el. Am riduri. Se pot vedea ridurile pe fața mea!”, a spus în News Of The World.

După ce le-a încercat pe toate, Kylie a revenit la sfatul pe care bunica i l-a dat: „Fac ce mi-a zis bunica mea de 98 de ani – stau pe spate cu mâinile ridicate câte 10 minute. Ea nu-i spune meditație, dar chiar asta e. E un soi de pui de somn mai sofisticat și face foarte bine”, a vorbit ea despre cât de important e să te relaxezi și să te simți bine... în propria piele.

foto - Shuttestock, Instagram



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg