Tina Turner, dezvăluiri cutremurătoare despre moarte

Pe 24 mai, Regina Rock 'n' Roll s-a stins din viață la 83 de ani, după o boală îndelungată. Și, înainte de-a pieri, s-a gândit la marele sfârșit...

image

Tina Turner a murit „liniștită” acasă la ea, în Elveția, ne-a informat reprezentatul ei, Bernard Doherty. Legendara cântăreață a lăsat în urma ei o carieră fulminantă, întinsă pe șase decenii, din care n-au lipsit hituri memorabile ca „Proud Mary” și „What's Love Got to Do with It”, o stea pe aleea vedetelor, Rock 'n' Roll Hall of Fame, și nu mai puțin de opt premii Grammy.

Tina era prietenă bună cu moderatoarea TV Oprah Winfrey, cu care putea aborda orice subiect în discuțiile lor pline de însemnătate. În urmă cu câțiva ani, cântăreața a fost invitată într-unul dintre episoadele „Oprah's Next Chapter”, unde a vorbit chiar și despre moarte. Se temea de marele sfârșit?

Turner a dezvăluit, în cadrul acelui interviu, că ea nu avea regrete în viață și că nu privea moartea ca pe ceva extrem de înfricoșător. De fapt, chiar s-a arătat curioasă să descopere, la un moment dat, ce se află... pe lumea cealaltă.

„Sunt încântată de perspectivă pentru simplul fapt că sunt curioasă”, a spus Tina Turner zâmbind. „În ce constă moartea? Nu mă înțelegeți greșit, nu de-abia aștept să mor, dar mi se pare interesant să ajung cândva pe altă planetă”, a spus regretata vedetă.

image

„Am prieteni minunați, un bărbat grozav în viața mea... am un soț extraordinar. Dar am realizat tot ce am avut de realizat aici. Nu mi-a mai rămas decât să mă bucur de ceea ce am, să simt plăcerea tuturor realizărilor mele. Într-un cuvânt, sunt fericită!”, a adăugat Tina în urmă cu câțiva ani.

Ce-i drept, în cele mai recente postări ale ei de pe Instagram, Turner și-a exprimat regretul că n-a avut mai multă grijă de sănătatea ei, cumva aticipându-și parcă sfârșitul. La numai o zi după dispariția Tinei Turner, a fost făcut public motiv morții acesteia. Reprezentatul ei spune că a murit din cauze naturale, însă e clar că legendarul star nu era perfect sănătos...

image

În martie2023, Tina a recunoscut următoarele pe pagina ei de Instagram: „Rinichii mei sunt victimele faptului că eu nu mi-am dat seama că tensiunea mea trebuia tratată cu medicație convențională. M-am pus singură în mare pericol prin simplul fapt că am refuzat să accept realitatea că am nevoie de tratament zilnic, pe viață. Pentru prea mult timp, am crezut că trupul meu este indestructibil”, a dezvăluit vedeta. Din păcate, n-a fost...

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg