„Cenușăreasa” din Bridgerton. Actrița care spăla toalete înainte de-a avea succes

23 mai 2024   Viață de vedetă

Actrița de 28 de ani a primit o șansă nesperată atunci când, după ce a pierdut casting după casting pentru „Bridgerton”, a primit un rol în cel de-al treilea sezon al serialului.  

„Mă simțeam de parcă eram o câștigătoare atunci când m-au plimbat prin platoul de filmare, ca să îmi arate totul unde era”, a dezvăluit Hannah Dodd, care interpretează rolul Francesca în producția Netflix de mare succes, cea mai timidă dintre surorile Bridgerton. „Era de parcă aș fi intrat direct în televizorul de acasă”, a continuat să povestească actrița.

„Nu era ceva ce-mi doream extrem de mult să fac în cariera mea, dar am citit cartea și am obținut rolul într-un final…”, a declarat vedeta în revista YOU. Hannah provine din Colchester, Marea Britanie, și este obișnuită cu greutățile, ea lucând pe brânci încă de la 15 ani.

După ce-a apărut într-o reclamă Burberry cu fiul lui David Beckham, Romeo, celebritatea nu i s-a urcat la cap. Avea 19 ani atunci, dar o grămadă de experiență de viață, care a menținut-o cu picioarele pe pământ.

De fapt, actrița din faimosul serial Bridgerton a recunoascut că jobul din modeling, care ar fi trebuit s-o propuslseze printre celebritățile momentului, nu a scăpat-o de serviciul pe care-l avea zi de zi – acela de femeie de serviciu într-un bar, unde freca podelele și spăla toaleta. Hannah a revenit chiar a doua zi, după filmarea celebrei reclame, la curățat wc-ul din pub-ul în care lucra zi de zi.

Ei bine, acum situația în care se află actrița este diferită de începuturile ei la Hollywood, când trebuia să găsească orice metodă posibilă de-a se întreține. Odată cu introducerea numelui ei pe genericul serilului, vedeta a devenit preferata publicului, iar acest lucru se simte din plin și pe plan financiar, fiind remunerată pentru munca ei în funcție de proiectele importante în care se implică.

Nu degeaba i se spune Cenușăreasa, nu-i așa?

foto - Shutterstock

Mai multe