Vedeta din „Prison Break” își acuză colegul de misoginism: „M-a scuipat în față!"

Distribuția din serialul de mare succes este, în general, masculină, iar actrița Sarah Wayne Callies s-a plâns că n-a fost tratată respectuos de unul dintre colegii ei de platou.

image

Dominic Purcell, Wentworth Miller și Sarah Wayne Callies s-au aflat printre cei care au jucat în serialul „Prison Break”, un adevărat fenomen încă de când a fost lansat. Iar actrița a făcut acum dezvăluiri despre un comportament misogin la adresa ei, care s-a petrecut în culisele serialului.

Callies a interpretat-o pe Sara Tancredi în show-ul TV de mare succes și a început un podcast împreună cu fostul ei coleg, Paul Adelstein, în care au discutat împreună despre fiecare episod difuzat. Serialul are cinci sezoane și a început să fie difuzat în 2005, ultimele episoade putând fi urmărite în 2017.

În cadrul podcastului „Broad Ideas”, vedeta de la Hollywood a vorbit cu sinceritate despre experiența ei specială de-a face parte dintr-un proiect de o asemenea amploare. Callies a spus, înainte de-a începe podcastul, că îi e greu să rememoreze anumite momente din viața ei: „N-am putut trece peste părțile care au fost toxice și dureroase”, a explicat ea.

„Mi-am dat seama că mi s-au deschis uși datorită faptului că am apărut în Prison Break și The Walking Dead. Așa că sunt recunoascătoare pentru acest lucru. Întotdeauna am fost recunoscătoare pentru cariera mea, pentru că e un adevărat miracol să fii actor care muncește”, a dezvăluit vedeta.

Doar că nu toată cariera ei a fost compusă din momente de vis. „Dar, când privesc înapoi la proiectele mele făcute la început, nu pot să nu observ misoginismul frapant. Am îndurat toate provocările posibile. Am fost singura femeie dintr-o distribuție de bărbați”, a continuat ea.

„Unul dintre actorii din serial m-a scuipat în față. Mi-am zis atunci «Ce mi s-a întâmplat?!». Dar vom vorbi, la un moment dat, și despre asta în podcast. Vom adresa subiectul cu siguranță”, a dezvăluit cea care a menționat că atmosfera de pe platoul de filmare era atât de toxică, încât soțul actriței a vrut să intervină în vreun fel.

„Seara mă întorceam acasă și vorbeam cu soțul meu vreo oră și încercam să-l liniștesc să nu ajungă să bage pe cineva în spital”, a conchis vedeta. Nu s-a împâmplat asta, cu toate că actorul respectiv ar fi meritat probabil o confruntare directă, de la bărbat la bărbat, pentru a-și da seama cât exagera cu comportamentul misogin.

foto - Shutterstock



Recente

Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg