Chuck Norris a împlinit 84 de ani: „Mă simt ca la 48!”

15 martie 2024   Viață de vedetă

La 84 de ani împliniți zilele trecute, actorul american și expertul în arte marțiale este într-o formă fizică de invidiat. De fapt, se simte așa bine că acceptă bucuros glumele făcute cu el...

Vedeta filmelor de acțiune - care făcea furori în anii ’80-’90 cu talentul lui actoricesc, dar mai ales cu priciperea sa în arte marțiale – și-a salutat fanii pe Instagram în timp ce trăgea câțiva pumni zdraveni unui sac de box.   

„Știți, am împlinit 84 de ani azi, dar mă simt de 48!”, a ținut să le spună starul hollywoodian celor 1,6 milioane de urmăritori de pe Instagram. „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a completat vedeta.

Chuck Norris a adăugat un comentariu la filmulețul postat, în care a spus „Mă simt bine și sunt activ! Mulțumesc tuturor pentru urările de bine primite de ziua mea!”. Postarea actorului a primit aproape 400 de mii de like-uri și peste 11 mii de comentarii, mulți dintre fanii vedetei făcând glume cu marele expert în arte marțiale.

Printre toate urările de bine s-au numărat și cele făcute de prietenii sărbătoritului. „La mulți ani, Chuck! Arăți minunat!”, i-a adresat Dolph Lundgren celui care a împlinit 84 de ani pe 10 martie. „La mulți ani, Chuck! Ești un tezaur național și o adevărată sursă de inspirație! Dumnezeu să te binecuvânteze!”, i-a spus și scriitorul Greg Laurie.

Alți apropiați de-ai actorului au început cu glumele la adresa lui Chuck Norris. „Chuck Norris nu îmbătrânește, vârsta înaintată se teme de el”, a declarat cineastul Justin Taite. „Chuck Norris nu are zi de naștere. Zilele de naștere îl au pe Chuck Norris. La mulți ani, Chuck Norris, legendarule! Mi-e dor de tine!”, a adăugat și jurnalistul australian Karl Stefanovic.

„Până și morții îi e frică de Chuck Norris”, a comentat cineva pe Instagram, după care altcineva a completat: „Chuck Norris, singurul om din lume care poate lovi un ciclop între ochi” sau „Chuck Norris a dat 4566 de pumni în clipul lui, dar noi n-am putut să vedem decât câțiva...”, scris de antrenorul Scott Francis în stilul bancurilor cu Chuck Norris.

foto - Shutterstoc, Imdb

Mai multe