Clipe de coşmar pentru Chuck Norris când a lăsat cariera să-şi îngrijească soţia: „O pot duce oriunde, dar unde s-o duc?‟

3 shutterstock 105980741 jpg jpeg

O legendă a filmului şi un expert în arte marţiale, Chuck Norris a renunţat la cariera de film pentru a fi alături de soţia sa în perioada în care a fost grav bolnavă. Au trăit împreună momente foarte grele, în care li s-a părut imposibilă o îmbunătăţire a stării ei.

Chuck şi Gena Norris s-au cunoscut în anul 1997 după ce au apărut într-un serial TV. Gena i-a atras atenţia, iar Chuck a fost cel a făcut primul pas şi a invitat-o în Dallas, Texas, pentru a petrece o vreme împreună. Curând după aceea, prietenia lor extraordinară a devenit o relaţie în adevăratul sens al cuvântului, care avea să devină o căsnicie trainică. S-au căsătorit chiar în anul următor. În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, 23 de ani mai exact, au dovedit că anii nu contează absolut deloc atunci când vine vorba de dragoste. A demonstrat-o Chuck atunci când s-a hotărât să-şi lase deoparte cariera şi să stea lângă Gena atunci când ea s-a îmbolnăvit şi chiar s-a aflat la un pas de moarte. Norris a fost chiar cel care i-a salvat viaţa, apelând la un medic priceput.

Ce provocare a avut de înfruntat cuplul?

În urmă cu 8 ani, soţia lui Chuck Norris a fost nevoită să se supună unor scanări RMN (imagistică prin rezonanţă magnetică). Pentru această investigaţie, se foloseşte o substanţă de constrast intravenos care permite evidenţierea ţesuturilor, vaselor de sânge şi organelor, astfel încât radiologul să poată afla amploarea unei leziuni sau a unei boli. Cu toate acestea, această substanţă conţine gadolinium, un tip de metal greu cu proprietăţi magnetice. Acesta se elimină prin rinichi. De aceea, înainte de investigaţie, se fac analize de sânge. Se verifică valorile indicate de uree şi creatinină. Dacă valoarea creatininei este mare, nu va fi injectată substanţa de contrast cu gadolinium, pentru că va fi eliminată mai greu. În cazul Genei, s-au administrat 3 injecţii cu această substanţă în decurs de numai 8 zile. N-a mai trecut mult şi ea s-a îmbolnăvit.

Medicii n-au depistat iniţial motivul îmbolnăvirii ei

Cel care şi-a dat primul seama că se întâmplă ceva grav a fost Norris, dar s-a simţit neputincios în faţa acestei probleme. „O pot duce oriunde în lume. Sunt suficient de bogat pentru a face asta, dar unde o duc?‟ A telefonat unui medic din Nevada, un apel care s-a dovedit salvator pentru Gena. În momentul în care i-a explicat ce se întâmplă cu ea, acesta i-a spus doar atât: „Este esenţial s-o aduci imediat aici!‟.

În acel moment, Chuck Norris a l¬ăsat totul pentru a fi alături de ea, ceea ce a făcut ca filmul „The Expendables 2‟ să fie ultima sa peliculă. A stat lângă patul ei vreme de 5 luni. Soţia lui îşi aminteşte: „Au încercat să mă stabilizeze. Soţul meu a dormit pe canapeaua de lângă mine şi a citit 17 cărţi. Pot să râd acum, dar atunci n-a fost amuzant‟.

Cu ce sechele se confruntă Gena în prezent?

Chiar dacă au trecut ani de la acel RMN care i-a creat probleme grave de sănătate, Gena are nevoie în continuare de terapie cu celule stem combinată cu alte tratamente pentru a-şi vindeca sistemul nervos central. Totuşi, cel mai important este faptul că a reuşit să depăşească această încercare şi să supravieţuiască datorită lui Chuck Norris care i-a fost alături permanent.

La aniversarea a 22 de ani de căsătorie, el a mărturisit: „Acum 22 de ani am devenit cel mai norocos bărbat din lume când Gena şi cu mine ne-am căsătorit. La mulţi ani frumoasa mea soţie! Nu există cuvinte care să descrie dragostea şi aprecierea mea pentru tine. Mulţumesc că mi-ai împărtăşit viaţa!‟.

Amândoi încearcă să-i ajute pe cei cu probleme similare Genei

Împreună cu soţia sa Gena, Chuck Norris şi-a dorit să crească gradul de conştientizare a utilizării gadoliniumului folosit în substanţa de contrast pentru investigaţia RMN. „O mare parte dintre cei care primesc gadolinium nu se îmbolnăvesc, dar sunt şi persoane sensibile, ca Gena. Şi eu am primit gadolinium şi nu m-am îmbolnăvit. Asta nu înseamnă că n-ar trebui să facem ceva în legătură cu ceilalţi oameni care se îmbolnăvesc din cauza acestui metal‟, a afirmat actorul.

FOTO: Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg