Cum își menține Lady Gaga tenul tânăr și frumos la 37 de ani. „Mai puțină durere și stres‟

7 aprilie 2023   Viață de vedetă

Odată cu împlinirea vârstei de 37 de ani, Lady Gaga arată mai bine ca niciodată! Vedeta a slăbit și se bucură de un ten impecabil, la fel ca la prima tinerețe. Desigur, Gaga apelează la multe trucuri de îngrijire personală, iar noi îți prezentăm o parte dintre ele.

Lady Gaga poate fi un model în ceea ce privește îngrijirea pelii. Încă din adolescență a fost preocupată de acest aspect, de când mama ei, Cynthia Germanotta, a îndemnat-o să aibă grijă de cum arată. „Am o rutină de îngrijire a pielii cu ritualuri pe care le-am învățat de la mama mea și de la mamele prietenelor mele‟, a scris cântăreața, pe contul ei de Twitter. Dar ce face, mai exact, Lady Gaga? 

Citește și: Lady Gaga a stat trei zile într-un ou de plastic! Nebunie curată sau artă? 

Lady Gaga și-a surprins fanii când a apărut anul acesta, pe scena premiilor Oscar, fără pic de machiaj pe ten. Curajoasă, artista a arătat că are o piele lipsită de imperfecțiuni, drept dovadă că rutina ei de îngrijire dă roade.

Lady Gaga consideră că produsele de îngrijire, care protejează pielea de radicalii liberi dăunători, sunt cele care o ajută: „Primul pas spre obținerea unui machiaj bun este îngrijirea pielii. Cred că aproape toate problemele pielii sunt cauzate de distrugerea barierei pielii și a microbiomului. Trucul meu este să folosesc produse care combat inflamațiile cauzate de radicalii liberi‟, a mărturisit cântăreața, care a reunoscut, de asemenea, că a apelat la ajutorul tratamentelor cosmetice, precum liftingul facial cu microcurent: „Îmi place acest tratament. (…) Ridică mușchii feței și mă calmează, ceea ce înseamnă mai puțină durere și stres‟, a spus Lady Gaga, potrivit publicației „Brightside”. 

Citește și: Transformarea spectaculoasă a artistei Lady Gaga în Patrizia Reggiani. Cum i-au ascuns specialiștii tatuajele 

Adepta băilor cu gheață 

După concerte, cântăreața a spus că îi place să facă băi reci cu gheață pentru a beneficia de toate avantajele aduse pielii. De altfel, făcute sub îndrumarea unui specialist, dușurile reci conferă strălucire pielii, ameliorează durerile musculare și te pot ajuta inclusiv să dormi mai bine: „În rutina mea de după concerte sunt incluse băile cu gheață, timp de 5-10 minute. Fac o baie cu gheață, apoi port un costum compresiv cu pachete cu gheață‟, a scris artista, pe contul ei de Instagram. 

Sursă foto: Instagram, Twitter

Mai multe