Lady Gaga a stat trei zile într-un ou de plastic! Nebunie curată sau artă?

Alegerile artistice pe care le-a făcut celebra cântăreață în cariera ei nu plac tuturor, însă cu siguranță că atrag atenția tuturor. E de lăudat sau nu vedeta?

image

Încă de când și-a început cariera, în 2008, Lady Gaga a făcut senzație! Creatoarea hiturilor „Bad Romance” și „Poker Face” și starul filmului A Star Is Born (2018) s-a bucurat de succes în toți anii în care s-a aflat în lumina reflectoarelor. Cât de departe merge sacrificiul pe care-l face deținătoarea unei averi de 320 de milioane de dolari atunci când își propune să se mențină relevantă în fața publicului larg?

Deținătoarea a 12 premii Grammy, Golden Globe și Billboard ține mult la imaginea ei, la felul în care se prezintă pe scenă sau la evenimente. Astfel, a purtat o rochie realizată din carne macră, devenind și mai vizibilă decât până atunci, sau a preferat accesoriile șocante, deloc comode ca încălțările cu tocuri imposibile și pălării sau machiaje uluitoare.

Totuși una dintre cele mai șocante apariții publice ale lui Gaga trebuie să fi fost cea din 2011, când s-a prezentat pe covorul roșu al ceremoniei de acordare a premiilor Grammy într-un ou de plastic închis complet și cărat de mai multe persoane.

Cântăreața a descris oul respectiv ca o „navă”. Vorbind anul trecut, în Vogue, despre acea imagine a ei, a spus: „Noi am zice că acel lucru era o ținută, nimic mai mult. Toată lumea vorbea despre el ca despre un ou, dar era o navă creată de designerul Hussein Chalayan”.

Totuși de ce a ales Lady Gaga asemenea „ținută” pentru premiile Grammy din 2011? Mulți dintre noi putem explica alegerea ei prin faptul că este o altă idee excentrică a vedetei și nimic mai mult. Însă se pare că există o explicație mai profundă de-atât!

Într-un interviu oferit în 2011 celor de la KIIS FM, Gaga a declarat că aflându-se în acel ou imens a fost o „experiență extrem de creativă”, după care a adăugat: „Eu trebuia să mă pregătesc pentru susținerea spectacolului și să mă gândesc la însemnătatea cântecului meu. Mi-ar fi plăcut să mă nasc pe scenă! Acel recipient creativ a fost pentru mine ceea ce aveam nevoie ca să-mi pot păstra concentrarea. Chiar și în culise am rămas închisă în acea navă ca să-mi mențin starea, acea incubare creativă și embrionică”.

image

După asemenea destăinuire, Gaga a adăugat, în 2021, detalii interesante despre acea apariție. „Am stat în acel out rei zile!ca să vă spun sincer, nu voiam să vorbesc cu oamenii la ceremoniile de acordare a premiilor la acea vreme. Am considerat întotdeauna că-mi distrăgea atenția de la spectacolul meu, așa că faptul că am stat atât în acel ou e o dovadă clară a faptului că mă dedic 100% meseriei mele și că voiam atunci să fiu doar eu cu mine, atât!”, a conchis vedeta.

Întrebarea rămâne valabilă – este pură nebunie ce-a făcut Lady Gaga (că a petrecut atât timp izolată în acel ou) sau dovada faptului că este o persoană artistică pentru care sacrificiul n-are limite?

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg