Vaselina cosmetică, secretul lui Dolly Parton pentru ten. „Nu am timp să îmbătrânesc‟

La 77 de ani, Dolly Parton arată la fel de bine ca la prima tinerețe! Cântăreața de muzică country este un exemplu în ceea ce privește rutina de îngrijire a feței, iar trucurile sale sunt foarte accesibile. 

image

„Nu am niciodată timp să îmbătrânesc‟, spunea Dolly Parton, care este foarte atentă la cum arată. Dar ce face artista pentru a-și întreține tenul? 

Ei bine, oricât de obosită ar fi după o zi încărcată, cântăreața niciodată nu adoarme machiată. Ea folosește șervețele demachiante și vaselină cosmetică și crede că aceste două produse o ajută să aibă o piele strălucitoare: „Încerc toate lucrurile noi care ies pe piață, dar nimic nu este mai bun decât tradiționala vaselină și acele șervețele demachiante pentru ochi. Folosesc șevețelele pentru a-mi curăța fața și îmi place că îmi lasă suficient ulei pe piele, astfel încât să o hidrateaze peste noapte. Am o piele destul de bună, având în vedere vârsta mea‟, a spus ea, potrivit „First For Women‟. 

Citește și: De ce poartă Dolly Parton mănuși la fiecare apariție publică. Fanii de pe TikTok au lansat câteva teorii 

După cum remarcăm, Parton nu cheltuie o avere pe cosmetice și produse de îngrjire. Deși își permite să își cumpere produse de lux, ea se axează pe cele care costă puțin: „Nu fac ritualuri mari pentru pielea mea și nu cred că trebuie să plătești o tonă de bani pentru a avea produse bune. Majoritatea produselor care costă mai puțin sunt la fel de bune și uneori mai bune decât cele care costă o avere. Nu le cumpăr pe cele faimoase, le cumpăr doar pe cele care funcționează pentru mine‟, a spus ea pentru „Today‟. 

Dolly Parton jpg

Foarte important pentru aspectul tenului său este faptul că niciodată nu își expune pielea la soare. „Nu mă expun la soare. Nu am problemele pe care femeile de vârsta mea le au, deoarece evit să ies în soare. O fac doar dacă vreau să mă bronzez, dar nu îmi place, așa că mă bucur de pielea mea‟, mărturisea cântăreața, conform „Bright Side‟. 

A apelat sau nu Dolly Parton la proceduri cosmetice? 

Dolly Parton este sinceră cu privire la procedurile cosmetice pe care și le-a făcut. Într-un interviu pentru „Today‟, artista recunoștea că a apelat la injecții cu toxină botulinică: „Oamenii îmi spun că sunt mereu fericită, iar eu spun că este, de fapt, vorba despre Botox. Despre o bună iluminare, un machiaj bun și doctori buni, acesta este un alt secret‟, a spus Parton, cu zâmbetul pe buze. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram -@dollyparton Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg