Cum s-a asigurat Michelle Obama că fetele ei n-o să se tatueze

20 septembrie 2023   Viață de vedetă

Când Sasha și Malia Obama au început să discute despre cum ar fi să se tatueze, părinții lor au avut o abordare a subiectului extrem de inedită. Le-au interzis să se tatueze? Nici vorbă!

Cu cât părinții își doresc mai mult ca copiii lor să nu facă ceva, cu atât aceștia își pun mai mult ambiția s-o facă. Nici măcar familiile prezidențiale nu sunt scutite de asemenea dinamică. Fostul președinte american, Barack Obama, și fosta Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, știu asta pe propria piele. Totuși cum s-au descurcat ei când a venit vorba despre… tatuajele copiilor?

Cei doi părinți au găsit o soluție surprinzătoare la o problemă des întâlnită în rândul părinților de adolescenți. Michelle și Barack s-au prefăcut că ideea fiicelor lor de a se tatua li s-a părut atât de interesantă, încât le-au spus că vor și ei să-și facă tatuaje cu ele – unele identice, care să reprezinte familia Obama cel mai bine.

Fosta Primă Doamnă a SUA a vorbit despre abordarea ei inedită în decembrie 2022, când a apărut în emisiunea „The Kelly Clarkson Show” și-a fost aplaudată îndelung de publicul aflat în studioul TV pentru modul în care a ales să pună problema cu fiicele ei.

Sasha și Malia Obama aveau 7 ani și, respectiv, 10 ani atunci când s-au mutat în Casa Albă cu noul președinte al Americii de-atunci. Așadar și-au petrecut cea mai mare parte a preadolescenței și-a adolescenței sub privirile tuturor. Nici nu-i de mirare că fetele și-au dorit să-și exprime personalitatea într-un mod mai rebel. Totuși părinții lor au avut leac de comportamentul lor rebel și-au știut imediat cum să pună problema când Sasha și Malia și-au dorit primul lor tatuaj.

„Le amenințam pe fetele noastre”, a spus Michelle Obama lucrurilor pe nume, în 2022. „Dacă-ți faci tatuaj, ne facem și noi unul identic și apoi îl arătăm lumii întregi pe TikTok. Dacă le arăți copiilor că ce eace-și doresc ei este atât de interesant, acel ceva devine prea puțin interesant în ochii lor. Vă imaginați cum ar fi arătat Barack Obama cu o inimioară pe umăr?!”, a conchis soția fostului președinte american.

Fostul șef de stat american a avut aceeași idee cu zece ani înainte, adică prin 2013, când a vorbit cu cei de la „The Today Show” despre niște tatuaje identice în familia Obama, care aveau să facă furori pe internet. „Ne-am dorit să le facem să nu mai considere tatuajele ceva atât de atrăgător și să le convingem să renunțe la acest mod de rebeliune”, a dezvăluit atunci celebrul tătic.

Totuși abordarea soților Obama le-a făcut pe cele două fiice ale lor să renunțe complet la tatuaje?

Nu chiar. Când s-au făcut mai mari, fiicele prezidențiale au cochetat din nou cu această idee. Se pare că Sasha Obama și-a făcut un balon mic pe braț chiar anul acesta. Cel puțin așa ne informează Daily Mail, care susține că e posibil ca tatuajul să fie permanent. Acum, însă, nu mai e așa o dramă pentru Michelle și Barack, având în vedere că Sasha are deja 22 de ani, e majoră, poate face orice, iar mama ei și-a schimbat între timp părerea despre această artă corporală.

„Tatuajele nu trebuie politizate!”, a ținut să precizeze Michelle Obama. „Cei mai mulți copii care au tatuaje, piercing-uri sau unghii false nu-și doresc decât să-și exprime sinele, să-și facă cunoscută individualitatea”, a adăugat fosta Prima Doamnă în „The Kelly Clarkson Show”.

foto - Shutterstock

Mai multe