Michelle Obama și Melania Trump știu secretul unui mariaj fericit!

Relația fostelor Prime Doamne americane pare inexistentă. Însă soțiile foștilor președinți au ceva în comun – sunt de acord în privința a ceea ce face o căsnicie să funcționeze!

image

Au în comun funcția pe care au ocupat-o atât timp cât soții lor au fost șefi de stat. Însă mai există ceva ce le leagă pe Michelle și Melania – știu amândouă secretul unui mariaj reușit. Care este acela?

Când vine vorba despre relația pe care o are cu Barack Obama, Michelle i-a spus Juanei Summers că, într-o cănsinie, „trebuie să evoluezi”. În ceea ce o privește pe Melania, ea pune acceptul, într-un mariaj, pe individualitate, în ciuda faptului că este vorba despre doi. „Avem o relație minunată!”, le-a spus celor de la MSNBC. „Eu am personalitatea mea, el o are pe a lui. Cred că asta e foarte important într-o relație. Eu nu vreau să-l schimb pe el, el nu vrea să mă schimbe mine”, a continuat doamna Trump.

Însă cheia unei căsnicii reușite este băi separate. Amândouă sunt de acord în această privință.  

Michelle și Barack Obama și-au unit destinele în 1992. De atunci au locuit împreună opt ani la Casa Albă și restul, în propria reședință, unde contează mult... amprenta casei. „Unul dintre secretele unei căsnicii fericite este să ai băi separate”, a dezvăluit fosta Primă Doamnă pentru Today Show. „Când el intră în baia mea, îl întreb ce caută acolo. Iar el îmi răspunde: «Și eu locuiesc aici! Nu pot să-mi vizitez baia din când în când?!»”.

Melania și Donald Trump sunt alt fost cuplu de la Casa Albă care are nevoie de cel puțin două băi ca să funcționeze. „Cheia unui mariaj fericit e băi separate”, a declarat ea în revista People. Fostul model și fostul președinte american s-au căsătorit în 2005, după ce se întâlniseră, pentru prima dată, în 1998. Relația lor a fost destul de nesigură la început, convenind, la un moment dat, că le era mai bine despărțiți decât împreună, însă, de când au devenit soț și soție, sunt nedespărțiți. Decât la baie merg separat, evident...

Culmea e că știința le dă dreptate celor două foste Prime Doamne ale Americii! Terapeutul de cupluri Laura Petiford e de părere că simplul fapt că fiecare se spală și se aranjează într-o încăpere în care doar el are acces poate păstra un nivel mai ridicat de romantism în cuplu, de mister binevenit între doi parteneri de viață, mai ales dacă cei doi se știu de mult timp și nu mai există multe surprize pe care să și le ofere reciproc.

Printre celebritățile care adoptă aceeași regulă la ele acasă se numără actorul Michael Caine și actrițele Sarah Michelle Gellar și Joan Collins. La polul opus este cântăreața Meghan Trainor, care nu se rușinează să facă tot ceea ce are de făcut la baie în prezența soțului ei, Daryl Sabara.   

Foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg