Bucătarul lui Barack Obama s-a înecat lângă casa fostului președinte

Fostul bucătar de la Casa Albă, ca i-a servit pe soții Obama pe timpul mandatului fostului președinte, a fost identificat ca bărbatul găsit mort zilele trecute.

image

Trupul neînsuflețit al lui Tafari Campbell a fost recuperat în cursul zilei de luni, în islazul care este în spatele curții casei de 12 milioane de dolari care aparține fostului președinte american, Barack Obama.

Bărbatul de 45 de ani era dat dispărut încă de duminică seară, când a mers cu placa pe apă în Edgartown Great Pond din Massachusetts, și nu mai era de găsit. Echipajele de Salvare și Poliție au intervenit la fața locului și au cercetat în amănunt proprietatea fostului șef de stat american.    

Soții Obama au emis un comunicat de presă după aflarea veștii tragice că angajatul lor s-a stins din viață prematur. Celebrul cuplu susține că Campbell – care era însurat și avea gemeni de 19 ani – a fost unul dintre cei mai buni chef-i din bucătăria de la Casa Albă.

„Tafari făcea parte din familia noastră... Când l-am întâlnit prima dată la Casa Albă, am descoperit că era extrem de talentat – creativ și plin de pasiune în privința mâncării, având și abilitatea de a-i uni pe oameni împreună”, au început să povestească soții Obama despre cel dispărut dintre noi.

„În anii care au urmat, am apucat să-l cunoaștem ca o persoană caldă, amuzantă și extrem de bună, care ne-a făcut viața tuturor mai frumoasă. Acesta a fost motivul pentru care i-am propus lui Tafari să rămână cu noi atuni când am plecat de la Casa Albă și el a acceptat oferta noastră. Din acel moment, a făcut parte din viața noastră. Iar acum inima noastră e distrusă din cauza dispariției lui…”, și-au închaiat Obama comunicatul de presă.

Campbell a vizitat „Martha's Vineyard” de mai multe ori, adesea jucând golf la Farm Neck Golf Club, aflată chiar în apropierea casei lui Barack Obama. Un martor a declarat că un bărbat, care semnăna cu Campbell, se zbătea în apă în jurul orei 19.46, după care n-a mai fost văzut. Martorul cu pricina era amicul bucătarului care, din păcate, nu știa să înoate.  

image

Echipe de salvare au venit la fața locului când un telefon a fost dat din casa soților Obama din Martha's Vineyard, care se află pe Turkeyland Cove Road. Fostul președinte și fosta Prima Doamnă nu erau acasă la acea vreme.

Șeriful Alex Schaeffer a declarat, pentru Vineyard Gazette, că poliția insulei și pompierii au făcut cercetări în toată zona respectivă. Din păcate, nimic nu s-a mai putut face pentru bucătarul fostului președinte american!

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG