Daniel Craig și-a găsit jumătatea după multe relații eșuate. Cu ce alte femei celebre s-ar fi iubit

19 decembrie 2022   Viață de vedetă

Daniel Craig, în vârstă de 54 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Rachel Weisz, cu care s-a căsătorit în anul 2011. A cunoscut-o pe vremea când era student, dar înainte de Rachel, Daniel Craig s-ar fi iubit cu mai multe femei celebre, așa cum este actrița Heike Makatsch. 

Fără îndoială, rolul lui James Bond este una dintre cele mai mari realizări ale lui Daniel Craig. La fel cum este și relația pe care o are cu Rachel Weisz, actrița cunoscută pentru aparițiile în filme, precum „The Mummy” (1999) sau „Black Widow” (2001). Cei doi s-au cunoscut în anii ’90, la Londra, iar în anul 2011, s-au căsătorit în secret. „Sunt foarte, foarte fericită că sunt căsătorită”, declara Weisz, într-un interviu din anul 2018 pentru „New York Times”. Tot atunci, ea anunța că este însărcinată și că vor deveni părinții unei fetițe. „Vom avea un mic om. Abia aștept să îl întâlnim”, spunea ea. 

Citește și: Va putea fi jucat următorul James Bond de o femeie? Ce spune producătorul 

Femeile celebre din viața lui Daniel Craig 

Această căsnicie nu este singura din viața lui Daniel Craig. El a mai fost căsătorit cu actrița Fiona Loudon, cu care are și o fată, pe Ella Craig (30 de ani). Când a fost întrebat care a fost motivul divorțului, Daniel Craig a spus că s-a căsătorit când era „prea tânăr”, potrivit „Biography Gist”. 

Pe lista cuceririlor lui Daniel Craig se află și actrița Heike Makatsch. Cei doi au avut o relație timp de șapte ani și s-au despărțit în condiții bune. După despărțire, Daniel a spus că programul încărcat al ambilor ar fi fost de vină pentru separare. 

Kate Moss și Sienna Miller, pe listă 

După ce a încheiat relația cu Heike Makatsch, în presa internațională au apărut zvonuri conform cărora, „James Bond” s-at întâlni cu supermodelul Kate Moss, dar și cu prietena ei, Sienna Miller, relatează „Mirror”.

Vezi și: Ce test a trebuit să treacă Daniel Craig la audițiile pentru James Bond și ce alți actori l-au picat 

Pe lista cuceririlor lui Daniel Craig se află și producătoarea de film Satsuki Mitchell, cu care a avut o relație de șapte ani. După despărțirea de Mitchell, Daniel Craig o cunoștea pe cea cu care este căsătorit, în prezent, pe Rachel Weisz. Rachel mai are, de asemenea, un copil dintr-o căsnicie anterioară, pe Henry Aronofsky, în vârstă de 16 ani. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 

Mai multe