Daniel Craig nu vrea să lase nimic moştenire urmaşilor. Ce va face cu averea lui

1 79952 original jpg jpeg

Actorul care i-a dat viaţă personajului James Bond, Daniel Craig, este tatăl a două fetiţe şi un fiu vitreg. Dacă de obicei, odraslele celor mai multe staruri ajung să se bucure de o viaţă tihnită datorată moştenirilor părinţilor, aceşti copii nu vor beneficia de averea tatălui. Craig are cu totul alte planuri cu banii lui.

Daniel Craig este căsătorit de aproape 10 ani cu actriţa Rachel Weisz. Au avut o lungă prietenie înainte de a-şi uni destinele, în secret, în 2011. S-au întâlnit pentru prima dată în Londra, în 1994, când au jucat într-o piesă de teatru. Au rămas în relaţii bune după ce s-a încheiat proiectul. Când s-au întâlnit, el era căsătorit cu actriţa scoţiană Fiona Loudon, cu care are o fiică. Loudon şi Craig au divorţat în 1994. Weisz avea o relaţie romantică cu regizorul şi producătorul american Darren Aronofsky. Au devenit părinţii unui băieţel 2006.

În 2010, când au jucat în „Dream House‟, cei doi actori s-au apropiat mai mult. Povestea lor de dragostea de pe marile ecrane s-a transformat într-una cât se poate de reală. La puţin timp după divorţul ei de Darren Aronofsky, au urmat planurile de căsătorie cu Craig. Acum, cei doi actori britanici trăiesc o viaţă simplă în Marea Britanie şi sunt văzuţi doar când merg pe covorul roşu pentru a promova un film. Din 2018, au împreună o fetiţă. Recent, Craig a declarat presei că intenţionează să nu lasă copiilor mai nimic moştenire, în viitor.

Daniel Craig, o vedetă de film atipică

După ce a obţinut roluri secundare în proiecte de succes, ca „Lara Croft: Tomb Raider” şi „Road to Perdition”, Craig a cucerit lumea ca James Bond, în 2006 când s-a lansat „Casino Royale‟. Filmul rămâne cea mai mare încasare a seriei de filme James Bond şi i-a adus lui Craig o nominalizare la premiile BAFTA. În ciuda succesului obţinut, Craig urăşte să fie o celebritate. După cum a declarat în 2012, telefoanele au devenit un stres. Mai mult a mărturisti că ar vrea să devină violent străinii îl fotografiază în timpul cinei la restaurant, dar nu poate. „Cum aş putea să intru într-un pub şi să iau câteva halbe de bere şi să cânt câteva melodii, dacă o să mă filmeze?‟, a răbufnit el într-un interviu.

Nu va respecta tradiţia de a lăsa avere copiilor săi

Recent, actorul a dezvăluit că nu vrea să le dea bani copiilor săi. În prezent, el are o avere de 160 de milioane de dolari. În ediţia din luna august a revistei britanice pentru femei „Candis‟, Daniel Craig a spus că nu va lăsa prea mult urmaşilor săi. Are două fiice, una cu Rachel Weisz şi alta din căsnia anterioară, cu Fiona Loudon, plus un fiu vitreg din partea actualei soţii. El a declarat publicaţiei că intenţionează să doneze cea mai mare parte a banilor săi: „Există o veche zicală conform căreia dacă mori un om bogat ai eşuat. Cred că Andrew Carnegie a donat aproximativ 11 miliarde de dolari. Cred că moştenirea este ceva destul de dezgustător. Filozofia mea este să scap de ea sau s-o dau înaintea de a pleca‟.

Vezi şi: Care James Bond este cel mai mai sexy?

Atitudinea lui Craig faţă de bogăţia lui, binemeritată de altfel, nu este surprinzătoare, după ieşirea pe care a avut-o într-un interviu din anul 2011. Atunci a ironizat familia Kardashian: „Uită-te la Kardashiani! Valorează milioane. Adică, tot ce trebuie să fac este să mă comport ca un tâmpit sau idiot la televizor ca să fiu plătit cu milioane de dolari?‟.Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg