Daniela Crudu, prima imagine făcută publică după ce a fost bătută de iubit. Fanii au reacţionat imediat

16 februarie 2020   Viață de vedetă

A trecut o săptămână de când a fost bătută de iubitul ei şi de când şi-a închis contul de Instagram, însă Daniela Crudu a revenit pe reţelele sociale şi a făcut publică o fotografie inedită.

Daniela Crudu, în vârstă de 30 de ani, a trecut prin momente dificile în urmă cu o săptămână, când a fost bătută de iubitul ei, iar acum pare să fi dat totul uitării.

Andreea Berecleanu, ultimele veşti despre starea de sănătate a lui Chef Hadad. Acesta ar fi suferit un infarct

În prima fotografie făcută publică după scandal, fosta asistentă TV apare în bucătărie, îmbrăcată într-o rochie neagră. Imaginea a fost însoţită şi de o explicaţie. „Goodvibesonly”, a scris vedeta. În doar o oră de la postare, Crudu a strâns aproape 20.000 de inimioare.

        View this post on Instagram                   #goodvibesonly✨ 🍓🍋🍒🍏☀️ A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on Feb 16, 2020 at 1:04am PST

#goodvibesonly✨ 🍓🍋🍒🍏☀️

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul ei, în noaptea de 8 spre 9 februarie, bruneta având nevoie de intervenţia medicilor. Transportată la Spitalul Universitar, Danielei Crudu i s-a spus că nu are nevoie de internare, însă, la câteva ore, ea a revenit pentru că s-a simţit rău.

Din 7 februarie, Venus intră în Berbec. Influenţă majoră asupra zodiilor: Leii se îndrăgostesc

Tânăra nu a dorit, însă, să depună plângere împotriva partenerului ei, iar unele voci vorbesc deja despre o împăcare între cei doi. 

Mai multe