Andreea a postat pe internet un mesaj prin care îşi arată susţinerea faţă de momentele delicate prin care trece Hadad, explicându-le internauţilor că a fost vorba de "o sincopă".

„Ieri dimineaţă a avut o sincopă Aşa se cheamă în termeni medicali. În realitate, un munte de om, cu o viaţă super disciplinată, s-a enervat puţin. Sau puţin mai mult. Aşa e Joseph, face totul cu pasiune. Mai ştiţi, mai cunoaşteţi şi voi oameni perfecţionişti? Cei care îşi doresc în jur oameni ca ei? Ei bine, asta e greu de găsit, mai ales în România. Şi pentru o industrie cum e HORECA, mai ales când eşti în vârf şi oamenii nu-ţi dau voie să greşeşti, ritmul devine un carusel al nebuniei”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Citeşte şi: Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani

Andreea Berecleanu a explicat că Hadad duce o viaţă echilibrată, face sport, are o alimentaţie sănătoasă, însă pare că nu a fost suficient pentru organismul său. 

„Joseph Hadad, prietenul meu, mănâncă puţin şi ce trebuie, face sport, doarme suficient, face pauză de shabbat, inclusiv de la tehnologie, şi cu toate acestea, nu e suficient. Consumul nervos al unei situaţii date sau a unui motiv administrativ nu are voie să atingă un artist. Joseph, te aşteptăm din nou în bucătăriile restaurantelor tale să faci minuni. Pun pariu că eşti deja acolo!Eu sunt deja la masă. Aştept shaorma mea marocană”, a mai spus ea.

Citeşte şi: Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet

Chef Hadad şi-a liniştit fanii: "Sunt bine! Nu a fost vorba de infarct"

„Dragilor, sunt bine! Asta e cel mai important. As vrea sa clarific in primul rând că nu a fost vorba de infarct. Sunt deja mai bine, totul este sub control. Dimineaţă am ajuns la spital pentru că nu m-am simţit bine. Se pare că am avut o cădere de tensiune urmare a supra solicitării. Vă doresc tuturor sănătate!”, a transmis Joseph Hadad pentru Unica.