David Beckham îi gătește soției sale în serile lor romantice. „Nu știu dacă mănâncă desert...”

18 octombrie 2024   Viață de vedetă

Fostul fotbalist a dezvăluit că soția lui mănâncă același lucru de 25 de ani încoace, însă tot el susține că-i gătește Victoriei Beckham în serile petrecute împreună.

Invitat în podcastul „The Rio Ferdinand Presents”, David Beckham a vorbit despre alegerile lui culinare atunci când gătește pentru jumătatea lui. „Ei bine, Victoria adoră creveții pe grătar, așa că, pentru început, îi servesc așa ceva cu avocado, iar, la felul principal, prepar niște biban de mare cu niște sare la cuptor”, a început să povestească fostul sportiv britanic.

În ceea ce privește desertul, David a fost puțin mai rezervat: „Nu știu dacă mănâncă desert… iar pentru mine îmi fac niște tocăniță cu paste”, a mărturisit vedeta care se declară un perfecționist și în bucătărie.

„De când a fost lansat documentarul nostru pe Netflix, toată lumea vorbește despre momentul din film cu ciupercile. Cu toții se întreabă cum de e posibil să acord atâta atenție unor ciuperci puse pe grătar… Însă eu cred că orice faci în viață trebuie făcut cât mai bine. Eu așa procedez de când mă știu. Chiar și atunci când gătesc, trebuie să-mi iasă bine. (…) Săptămâna trecută, de pildă, mi-a spus cineva despre o omletă spaniolă pe care o făcea, am învățat rețeta și toată săptămâna am perfecționat-o apoi”, a ținut să precizeze Beckham.

Victoria Beckham e cunoscută pentru restricțiile ei alimentare. După ce-a adus pe lume patru copii, arată ca la începutul carierei sale muzicale, când de-abia începuse să cânte în trupa Spice Girls.

Într-un interviu oferit revistei Grazia, designerul de modă a recunoscut că este extrem de disciplinată în ceea ce privește mâncarea. „Așa sunt eu, extrem de disciplinată în privința alimantației, a sportului practicat și a muncii pe care o depun în cariera mea”, a ținut să precizeze Victoria.

În timp ce David se bucură când cineva îi gustă mâncarea, Victoria se încăpățânează să consume aproape același lucru de fiecare dată când se pune la masă. Excepție face doar când soțul ei îi gărtește ceva special ei într-una din serile lor romantice…

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe