A mâncat doar salată, sparanghel și mere! Joaquin Phoenix: „Era să înnebunesc din cauza dietei Jocker!”

Când a interpretat pentru prima dată rolul Arthur Fleck, în „The Jocker”, Joaquin Phoenix a trebuit să slăbească 22kg, iar acum a făcut același lucru. Ce efect a avut dieta drastică asupra lui?

image

Ce nu face omul de amorul artei?! Actorul de la Hollywood, care acum cinci ani a intrat în pielea personajului Arthur Fleck, a trebuit să trăiască, o perioadă, doar cu salată, sparanghel și mere, pentru a respecta scenariul filmului. Iar acum, când a jucat același rol, a trebuit să slăbească tot în jur de 22kg.  

„N-o să vă spun tot felul de detalii despre dieta pe care am avut-o”, a precizat Joaquin Phoenix la Festivalul de Film de la Veneția, zilele trecute. „Nu cred că vrea nimeni să știe despre ea…”, a explicat acesta.

„Dar, de data asta, a fost mai complicat, pentru că am avut mult dans de repetat. A fost mai dificil ca data trecută. Am acum 49 de ani, n-ar trebui să mai trec vreodată prin așa ceva. E probabil ultima dată pentru mine când fac astfel de sacrificii pentru un rol…”, a adăugat vedeta de la Hollywood.

„Am repetat scena cu valsul timp de două luni”, a ținut să adauge și Lady Gaga, partenera din film a lui Joaquin Phoenix. „Când Joaquin era prea înfometat, îi dădeam să mănânce niște afine”, a ținut cântăreața să precizeze.

După lansarea primul film „The Jocker”, actorul a fost nevoit să nege zvonurile că a mâncat doar câte un măr pe zi, pentru a slăbi cât era necesar pentru rol. „N-a fost doar un măr pe zi. Am mâncat și salată sau fasole verde la abur”, a dezvăluit el în Access Hollywood.

Actorul a ținut să declare că dieta lui dratică din timpul filmărilor l-a ajutat în mai multe feluri, nu numai ca să obțină silueta dorită de producători și regizor. L-a pregătit mental pentru rolul dificil pe care-l avea de făcut.

„Primul lucru de care m-am apucat când am început pregătirile pentru rol a fost să-mi impun o anumită dietă. Și, pe parcursul ei, mi-am dat seama că mă afecta din punct de vedere psihologic. Începi să-ți pierzi mințile când slăbești atât de mult într-o perioadă de timp atât de scurtă”.

Filmul „Joker: Folie a Deux” va avea premiera pe 4 octombrie în Statele Unite și se așteaptă să fie un succes la fel de mare ca primul film cu aceleași personaj principal. Adevărul e că, la ce sacrificii a făcut protagonistul peliculei, nici nu ne miră că a atras atât de mult atenția acest film controversat!

foto - Shutterstock, The Jocker Imdb



Recente

shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg